Košarkaši Srbije kao Dortmund i Bajer Leverkuzen! (FOTO)

Opel i KSS potpisali ugovor o saradnji

  • 1
Foto: KSS Foto: KSS

Kompanija Opel i Košarkaški savez Srbije potpisali su ugovor o sponzorstvu koji našoj košarkaškoj organizaciji obezbeđuje kontigent automobila. Svečanim potpisivanjem ugovora koje je obavljeno danas na štandu Opela u Hali 4 Beogradskog sajma, kompanija Opel i Košarkaški savez Srbije označili su početak dvogodišnje poslovno – tehničke saradnje. Ugovorom je, između ostalog, predviđeno da Opel automobili u narednom periodu budu oficijalna vozila Košarkaškog saveza Srbije.

Ovo su najlepše devojke na ovogodišnjem sajmu automobila u Beogradu (FOTO)

Generalni direktor kompanije Opel, Dragan Nenadović je ključeve prvih automobila uručio predsedniku Košarkaškog saveza Srbije, gospodinu Draganu Đilasu na konferenciji za medije održanoj tim povodom.

- Poznato je da je košarka jedan od vodećih sportova u Srbiji, a s obzirom na to da je i Opel među vodećim brendovima na domaćem tržištu, do timske igre i naše saradnje došlo je prirodno. Nadamo se da će naši automobili na posredan način pomoći našim reprezentativcima na putu do uspeha – istakao je Dragan Nenadović, generalni direktor Opela u Srbiji.

Foto: AP/Tanjug Foto: AP/Tanjug

- Siguran sam da je ovo odličan poslovni potez od obostranog interesa, a nama je veoma važno što za partnera imamo jedno slavno automobilsko ime. Naša muška i ženska reprezentacija ove godine igraju Evropska prvenstva, a seniori će grupnu fazu početi u Nemačkoj čiji je Opel poznati brend. Nadamo se da će ova saradnja doprineti novim uspesima svih naših selekcija – izjavio je predsednik KSS, Dragan Đilas. Predstavnici Opela i KSS-a najavili su i druge oblike poslovno – tehničke saradnje, prvenstveno promotivnog karaktera.

Kompanija Opel tradicionalno podržava razvoj profesionalnog i rekreativnog sporta. Na globalnom nivou posvećenost sportu i zdravom načinu života potvrđena je kroz sponzorstva timova kao što su Borusija Dortmund i Bajer Leverkuzen, a u Srbiji kroz podršku rekreativnom sportu, sportskim klubovima i sada potpisivanjem ugovora sa Košarkaškim savezom Srbije.

Foto: KSS Dragan Nenadović i Dragan Đilas Foto: KSS

(Telegraf.rs/KSS)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA