Čukarički bez najboljeg igrača protiv Partizana?

Trener tima sa Banovog brda ima problem sa povredom kapitena Igora Matića, koji je neizvestan za nedeljni derbi Jelen Superlige

  • 5

Trener fudbalara Čukaričkog Vladan Milojević rekao je da je Partizan favorit u predstojećem derbiju Superlige, ali da to ne znači da će njegov tim sa belom zastavom dočekati lidera na tabeli.

- To je derbi kola. Spremamo se kao i za svaku drugu utakmicu. Očekujemo lep ambijent i posećen stadion. Partizan je lider na tabeli i očekujem dobru utakmicu protiv dobrog rivala. Mojim igračima ne nedostaje motiva. I mi gajimo otvoren, napadački fudbal i želimo da se nadigravamo sa protivnikom - rekao je Milojević na konferenciji za medije.

On je ocenio da će meč protiv Partizana biti praznik za celu Čukaricu, kao i za sve u klubu.

- Voleo bih da uvek imamo pun stadion - dodao je Milojević.

Šef stručnog štaba Čukaričkog zbog žutih kartona neće moći da računa na Ivana Todorovića i Pjasentina Lukasa.

- Do nedelje će biti poznato da li na teren može kapiten Igor Matić, koji je na prethodnoj utakmici osetio bol u zadnjoj loži posle čega nije igrao u drugom delu meča - rekao je Milojević.

Foto: Tanjug/Dragan Stanković Foto: Tanjug/Dragan Stanković

Upitan da prokomentariše poziv golmana Čukaričkog Nemanje Stevanovića u mladu reprezentaciju, Milojević je naveo da je ta vest obradovala sve u klubu i da je mladi čuvar mreže to svakako zaslužio.

Zanimljiv meč najavili su i prvotimči nekadašnji igrači Partizana, a sada Čukaričkog Nenad Mirosavljevic i Rajko Brežančić.

- Partizan je favorit, ali želimo da se nadigravamo, pa neka bolji pobedi. Prvi su na tabeli, to dovoljno govori o njihovoj snazi, ali mislim da se u poslednje vreme dosta smanjila razlika između Partizana i Crvene zvezde i ostalih ekipa - rekao je Mirosavljević.

Brežančić je poručio da će utakmica biti otvorena i napadačka.

- Partizan je favorit, ali imamo i mi svoje snove - naveo je levi bek Čukaričkog.

Utakmica 20. kola Superlige između Čukaričkog i Partizana igra se u nedelju od 17 sati na stadionu na Banovom brdu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA