Grobarima će se svideti prve fotke koje je Akojon postavio na Instagram (FOTO)

Američki plejmejker se pridružio korisnicima sve popularnije društvene mreže

  • 13

Za kratko vreme, Džoš Akojon je osvojio srca navijača Partizana, koji se nadaju da će američki plejmejker biti pravi čovek za predstojeće izazove crno-belih.

Amerikanac je imao jedinstvenu priliku da se sa klubom i svega što ga čini upozna na utakmici "Grobari za nas", a na narednim mečevima je pokazao dobre partije.

Sve ovo navelo je Akojona da otvori profil na Instagramu, a prve dve fotografije koje je postavio su sa navijačima Partizana.

- Najbolji navijači - dodao je kao komentar Akojon.

A photo posted by Josh Akognon (@josh_akognon2) on

Foto: Instagram/josh_akognon Foto: Instagram/josh_akognon

 

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • grobar do koske

    21. mart 2015 | 12:37

    ..Dosao je tiho, a uci ce u legendu Svetinje-prvi "revolver" Partizana-Akojon !!! Partizan-MIT ili cudo-jedini ponos i najveci brend Srbije !!!

  • nikola

    21. mart 2015 | 13:22

    Ovaj sto je napisao da brukamo Srbiju, to što mu je krivo što će da ih peremo to je drugo. Ne mora da piše gluposti ovde

  • Brukate Srbiju grobari

    21. mart 2015 | 12:30

    Ovo samo potvrđuje koliko ste propali.Slikate se sa ovim anonimnim američkim košarkašem,pravite famu oko njega kao da je Dzejms Harden a ne tamo neki kome ni prezime još uvek ne znate da izgovorite.I sam on je verovatno u čudu.Kao da nismo zemlja košarke.Kao da u samom klubu nemate velikane evropske i svetske košarke.Ponižavate tako instituciju srpske košarke.Ovakvu pažnju nije ni u Estoniji imao.Ovako bi možda reagovali u Burundiju da dođe on ili Dženkins da igra za njih.Tamo bi ga možda doživljavali kao neku zvezdu.A možda čak ni tu ne bi.Ne ponižavate se.Ne ponižavajte zemlju košarke.Došao vam novi igrač,nepoznati Amerikanac.Ponašajte se dostojastveno.Ovo se samo vidi koliko ste u stvari propali.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA