Miha će razmotriti ponudu Milana, a pre dve godine je rekao "NIKADA"!

Nekadašnji fudbaler Intera, a sada trener Sampdorije, promenio mišljenje

  • 3

Trener Sampdorije Siniša Mihajlović poručio je da mu prija što ga italijanski mediji povezuju sa prelaskom u Milan, ali da će odluku o ostanku na klupi tima iz Ðenove doneti na kraju sezone.

- Imam isti pristup prema svakom klubu. Prvo se pričalo da će Montela da preuzme Milan, pa Sari, sada i ja. Radoznao sam da vidim ko će biti sledeći na listi. Milan je veliki klub i polaskan sam ukoliko me njegovi čelnici žele jer to znači da dobro radim svoj posao. Međutim, nemam nameru da pričam s bilo kim pre kraja sezone - rekao je Mihajlović u intervjuu Gazeti delo Sport.

Krajem 2013. godine, Mihajlović je u jednom intervjuu naglasio koje klubove ne bi mogao da trenira, a na listi je između ostalih i Milan.

Predsednik Masimo Ferero je izjavio da bi ne bi žalio ukoliko bi srpski trener preuzeo "rosonere" i poručio da je odluka na Mihajloviću.

- Imamo veliko uzajamno poštovanje. Obojica imamo isti cilj, a to je plasman Sampdorije u neko od evropskih takmičenja. Ferero zna da ću dati 120 odsto mogućnosti do poslednjeg dana, a onda ćemo pričati o budućnosti. Sampdorija je moja kuća i vratio sam joj se kao kada bi sin došao da pomogne majci. Ipak, nekad preteranja osećanja mogu da otupe oštricu, a ja sam vrelog srca i hladnog uma", naveo je nekadašnji selektor reprezentacije Srbije.

MIHA: Nikad Partizan, nikad Roma, nikad Milan

Sampdorija u nedelju na Marasiju dočekuje Inter, tim u kojem je Mihajlović završio igračku i započeo trenersku karijeru.

- Biće veoma zanimljivo jer će na suprotnoj strani biti moj mentor Roberto Manćini. Bićemo protivnici 90 minuta, iako nas vezuje veliko prijateljstvo. Želim tri boda i ukoliko se to dogodi verujem da će mi Manćini oprostiti. Častiću ga večerom ukoliko pobedi Sampdorija - stigao je i da se našali Mihajlović, koji je bio asistent Manćiniju od 2006. do 2008. godine.

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA