Ko sve sudi u Premijer ligi? Treći put ove sezone isključen pogrešan igrač! (VIDEO)

Na meču Mančester Sitija i Vest Bromvič Albiona umesto Kregu Dosonu, arbitar Nil Svorbik je crveni karton dodelio Geretu Mekauliju

  • 0

Na utakmici Premijer lige između Mančester Sitija i Vest Bromvič Albiona, glavni sudija je napravio kardinalnu grešku već u 3. minutu i isključio pogrešnog igrača.

Napadač Građana našao se u izglednoj šansi, imao je otvoren put ka golu kada ga je na zemlju oborio Kreg Doson. Napadač iz Obale Slonovače se ubrzo pridigao, nastavio putanju ka golu, ali je već izgubio balans tako da je igra ubrzo prekinuta, a galavni arbitar meča Nil Svorbik je dosudio faul.

Pošto je faul načinio poslednji igrač odbrane, sudija je odlučio da kazna za to bude crveni karton. Međutim, dodelio ga je pogrešnom igraču! Umesto Dosona, koji je načinio faul, isključen je Geret Mekauli.

Protesti su bili uzaludni i odluka nije promenjena.

ŠTA JE BILO OVIM SUDIJAMA? Pet najgorih, potpuno pogrešnih, crvenih kartona u istoriji fudbala! (VIDEO)

Ovo je već treće pogrešno isključenje u Premijer ligi u poslednjih godinu dana. U ovo vreme prethodne godine umesto Gibsa isključen je Okslejd Čemberlen, dok je nedavno sličnu situaciju doživeo Ves Braun, koji je kažnjen umesto Džona O'Šeja.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA