Rukometašice Srbije bez najboljih igračica izgubile od Slovenije

Devojke koje su bile tu pokazale su veliku snagu, htenje. One su mlade, daju sve od sebe i prezdovoljan sam onim što su pokazale na terenu, rekao je selektor Srbije saša Bošković

  • 1

Ženska rukometna reprezntacija Srbije izgubila je od selekcije Slovenije sa 30:28 (15:15) u drugom prijateljskom meču odigranom u okviru EHF nedelje u Zrenjaninu.

Najefikasnija u timu Srbije bila je Jovana Stoiljković sa osam golova, dok se kod Slovenije istakla Ana Gros sa sedam. Podsetimo, Srbija igra bez kapitena Andree Lekić i najboljeg beka Sanje Damnjanović kao i pivotmena Dragane Cvijić koje su odbile da igraju dok je selektor Saša Bošković.

Izabranice selektora Saše Boškovića u prvom meču odigranom u petak pobedile su Sloveniju rezultatom 30:22 (17:10).

Selekciju Srbije u junu očekuju baraž mečevi sa Rumunijom za odlazak na Svetsko prvenstvo u Dansku.

Foto: AP/Darko Vojinović Foto: AP/Darko Vojinović

- Iskoristili smo ove dve utakmice za mečeve koji nas čekaju u junu. Devojke koje su bile tu pokazale su veliku snagu, htenje. One su mlade, daju sve od sebe i prezdovoljan sam onim što su pokazale na terenu. Stigao nas je umor od jučerašnje utakmice, zato smo danas igrali slabije. Anđela Janjušević je danas dobro iskoristila veliku minutažu - rekao je Bošković.

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • aj peticija neko

    21. mart 2015 | 20:38

    Ovaj je još trener reprezentacije!? ,nemogu da verujem da je savezu bitniji od prve postave tima!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA