Lalatović: Nisam zadovoljan igrom, ali najvažnija je pobeda!

U ekipu se uvukao strah u kosti nakon što smo promašili nekoliko šansi, ali smo na kraju izvukli bodove, rekao je trener Crvene zvezde

  • 10

Trener Crvene zvezde Nenad Lalatović rekao je da nije u potpunosti zadovoljan igrom svog tima, ali da je najvažnija pobeda protiv Napretka (1:0).

- Bio je veliki pritisak, jer smo prethodna tri puta pred reprezentativnu pauzu remizirali. Mogli smo ranije da rešimo pitanje pobednika, Parker je dva puta mogao da asistira Joviću i Lazović, ali ih verovatno nije video.

- Prvo poluvreme smo odigrali dobro, dok smo se u drugom mahinalno povukli. U ekipu se uvukao strah u kosti nakon što smo promašili nekoliko šansi. Ipak, na kraju smo uspeli da osvojimo bodove", rekao je Lalatović na konferenciji za medije na stadionu Rajko Mitić.

 Lazović je dao gol, ali je pobedu Zvezdi doneo Rajković! (VIDEO)

Ovom odbranom je Rajković spasio Zvezdu i doneo joj tri boda protiv Napretka! (VIDEO)

On je istakao da je Napredak kvalitetan tim, koji ne zaslužije trenutnu poziciju na tabeli.

Foto: crvenazvezdafk.com Foto: crvenazvezdafk.com

- Upozoravao sam da imaju najbrže igrače u ligi, posle sjajane akcije su mogli da izjednače, ali je sjajni Rajković odbranio. Napredak zaslužuje da bude Superligaš i verujem da će se u narednim utakmicama vratiti , rekao je Lalatović.

(Telegraf.rs)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • NEURO PSIHIC

    21. mart 2015 | 23:20

    NISI ZADOVOLJAN STVARNO POSLUSAJ IZJAVU SVOG LUPETANJA PRE UTAKMICE IMA DA SE SMEJES SAMOM SEBI SVAKA IZJAVA TESKO LUPETANJE TI BRATE RADIS ZA DZABE JER SVE DRUGO JE SMESNO

  • DON KIHOT

    21. mart 2015 | 22:39

    Blago tebi. Jedno obično BLEBETALO!!!

  • М

    21. mart 2015 | 22:22

    Lalatoviću muka mi je od tebe i tvoje izjave!!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA