SRNIĆ: Hoću pobedu protiv Partizana! Ne navijamo samo brat i ja za Zvezdu u ovom timu Čuke!

- Čuki ima još nekoliko momaka koji navijaju za crveno-bele, pa će i oni imati dodatni motiv za ovaj meč - rekao je Slavoljub Srnić pred meč sa crno-belima

  • 20

Utakmica između Čukaričkog i Partizana, koja počinje od 17 časova na Banovom brdu, predstavlja derbi 20. kola Jelen Superlige.

Poseban motiv pred ovaj meč ima Slavoljub Srnić, dete Crvene zvezde, a isti je slučaj sa njegovim bratom blizancem Dragoljubom.

- Kao i svaki navijač Zvezde, voleo bih da pobedimo Partizan. U Čuki ima još nekoliko momaka koji navijaju za crveno-bele, pa će i oni imati dodatni motiv za ovaj meč. Naravno, ne samo zato, želimo da pobedimo i za Čukarički, za ovu sjajnu ekipu. Međutim, mnogo se plašimo prekida, posebno Drinčića, jer on uvek predstavlja opasnost. Imamo dobre skakače, reprezentativnog golmana, na koga smo svi ponosni, a i trudićemo se da ne pravimo faulove u opasnoj zoni. I pored toga što svako želi pobedu više nego išta, meni bi dodatno značila, jer bismo tako malo pomogli i Zvezdi - rekao je Slavoljub Srnić za Mozartsport.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Јован

    22. mart 2015 | 13:26

    Ајмо Срнићи до побједе!

  • Marko

    22. mart 2015 | 12:59

    E pa da ti kazem, to sto navijate za Zvezdu trenutno nema nikakve veze. Mnogo ste vi mali, a Partizan je mnogo velik da veceras izgubi !

  • terza

    22. mart 2015 | 13:20

    Slave zgazite ih danas Doha je uz vas

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA