ŠTOPER ČUKARIČKOG: Kao da smo izgubili od Partizana, možda sam mogao bolje da reagujem kod gola!

Brđani žale za propuštenom prilikom da nokautiraju Partizan, iako bi pre meča prihvatili da im je neko ponudio bod

  • 2

Minuti su delili fudbalere Čukaričkog od velike pobede nad Partizanom u nedelju. Pokazali su da ravnopravno mogu da se nose sa najvećim srpskim klubovima, a nakon remija na Marakani protiv Crvene zvezde ostali su neporaženi i protiv drugog rivala sa Topčiderskog brda.

I dok je remi na najvećem srpskom stadionu bio po ukusu Brđana, koji su tada igrali sa 10 igrača skoro čitav meč, nerešen rezultat protiv crno-belih ostavio je donekle gorak ukus zbog gola koji su primili u 90. minutu.

Kolarov i Jojić gledali Čukarički i Partizan! (FOTO)

- Imam osećaj kao da smo izgubili. Sigurno da nam je neko pre utakmice ponudio nerešeno da bi prihvatili, ali sad, posle meča ostaje žal za pobedom - istakao je štoper Brđana Zoran Rendulić za kog su mnogi smatrali da je mogao bolje da interveniše kod izjednačujućeg gola Branka Ilića:

- Bio je težak meč, imao sam dosta teških intervencija. Kod drugog gola gostiju možda sam bolje mogao da reagujem, ali još nisam video snimak. Po slikama u novinama - možda sam mogao.

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

Strelac drugog gola za Čuku Nikola Stoiljković ističe da mu je žao zbog propuštenih prilika. Iako je jednom zatresao mrežu Živkovića, mogao je to da učini još nekoliko puta.

- Bili smo bolji, ali smo primili gol u 90. minutu. Partizan je pogodak postigao posle prekida. Nisu imali mnogo šansi iz igre, sve što su napravili bilo je iz prekida - rekao je Stoiljković i dodao:

- Imao sam par prilika i možda sam mogao bolje da odreagujem u tim situacijama. Međutim, gol će mi svakako podići samopouzdanje.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • igor banovo brdo

    23. mart 2015 | 15:16

    Cuka je juce bila bolja,cini mi se da ima i bolji tim,tako da je zasluzila pobedu.

  • Dejan

    24. mart 2015 | 00:02

    Ostojić. Odličan igrač.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA