OVI GOLOVI SU TOKOM VIKENDA TRESLI EVROPU: Makazice, škorpioni, rašlje i drugoligaške majstorije! (VIDEO)

Pogledajte TOP 10 golova koji su postignuti tokom vikenda koji je iza nas...

  • 0

Floskula da se fudbal igra zbog golova potvrđena je tokom vikenda koji je ostao za nama, ali pored velikog broja pogodaka koji su viđeni u evropskim ligama izabrali smo 10 najboljih.

Teško se odlučiti koji gol staviti na prvo mesto, jer su svi maestralni na svoj način. Kako drugačije nego maestralni opisati pogotke Huana Mate i Karlosa Teveza, ali i nekoliko majstorija iz nižih liga. Toliko je bilo dobrih pogodaka da mesta nije bilo za Azara i Kandervu.

Ne zna se šta je luđe - akcija, golčina ili komentator? (VIDEO)

Španci izračunali koliko vredi Suarezov gol Realu! (FOTO)

Počećemo od Žeremija Meneza koji je u subotu bio strelac sjajnog gola protiv Kaljarija, ali šteta što je mali broj gledalaca uspeo to da vidi. Poznato je da su navijači Milana bojkotovali svoj tim zbog loših rezultata i umesto 80.000 ljudi na San Siru pobedu nad Kaljarijem (3:1) gledalo je svega 11.000 navijača.

Ostajemo kod Serije A. Prvi meč nedeljnog programa igrali su Juventus i Đenova, a Stara Dama je slavila golčinom Karlosa Teveza. Doduše, Argentinac je promašio jedanaesterac u drugom poluvremenu, apogodak koji je upisao bio mu je 16. ove sezone.

Dva gola postigao je Hulvio Alvarez u pobedi njegove Numansije nad Las Palmasom rezultatom 4:2. Ipak, mi smo izdvojili onaj drugi koji je došao direktno iz kornera u 70. minutu. Gol kom su aplaudirali i domaći i gostujući fudbaleri, ali i navijači oba tima.

Španci su izračunali da gol Luisa Suareza Realu vredi pola titule. Možda pogodak i nije bio toliko spektakularan, ali je zaslužio da se nađe u TOP 10 zbog prijema Urugvajca. Podsetimo, Katalonci su slavili u El Klasiku rezultatom 2:1.

Nemaju samo matorci iz Barse čoveka koji se našao u TOP 10 pošto je Đerard Gumbao iz B tima katalonskohg giganta postigao sjajan gol protiv Alkorona. Korner sa desne strane, peta sa peterca i pobeda sa 2:1.
  Huan Mata je fudbalski tata i to je dokazao na meču sa Liverpulom gde je postigao dva pogotka. Drugi mu je možda i gol karijere. Sjajno se oslobodio Morena, dao loptu Di Mariji, ovaj mu asistirao, a potom su usledile makazice Španca. - Ludost je to što je Mata uradio - rekao je Tijeri Anri nakon meča. U tom momentu na semaforu je stajalo 2:0 za Đavole, a Liverpul je do kraja samo smanjio rezultat meča koji će ostati upamćen i po tome što je Džerard dobio crveni karton za samo 48 sekundi.

Kameron Džerom uživa u sezoni u Čempionšipu odakle pokušava da vrati Norič u Premijer ligu. Kanarinci se bore za plej-of, a Džerom je postigao svoj 19. pogodak protiv Notingem Foresta. Apsolutno briljantno.

Ne samo da su razočarali svoje navijače nego su fudbaleri Liona u subotu zadali veliki udarac kladiocima. Izgubili su od Nice kod kuće rezultatom 2:1, iako su imali igrača više, i dozvolili da im PSŽ priđe na bod. Jedan od ta dva gola delo je Brazilca Karlosa Eduarda.

Već smo pisali o velikoj nadi Fejenorda Anasu Akahbaru i njegovom maestralnom pogotku protiv PSV-a, ali toliko je dobar gol da je morao da se nađe na ovoj listi. Još jednom, uživajte u sjajnoj akciji i golu za pobedu tima iz Roterdama.

Slučajno ili ne, za kraj smo ostavili divan škorpion iz mađarske druge lige. Tvorac ovog pogotka je Nemet Bajnoksag na meču između Bekeščabe i Đirmota koji je završen bez pobednika - 2:2. Pogodak u stilu Zlatana Ibrahimovića.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA