Kostić: Sanjao sam da igram za najjači tim Srbije

Postoji zajednički duh i jedinstvo, koji su nas u mladoj selekciji i doveli do Evropskog prvenstva. Meni je lako da se uklopim u takav kolektiv, rekao je fudbaler Štutgarta

  • 0

Fudbaler Štutgarta Filip Kostić rekao je danas da mu se ispunio san, jer je dobio poziv selektora Radovana Ćurčića u najjači selekciju Srbije.

- Kao dečak sam sanjao da zaigram za nacionalni tim. Sada mi se ispunila ta želja. Šta znači igrati za državni tim najbolje sam osetio u baražu mlade reprezentacije protiv Španije. Isti takav osećaj imam i sada među A reprezentativcima", rekao je Kostić za sajt Fudbalskog saveza Srbije.

Kostić je istakao da je prezadovoljan kako je primljen među iskusne igrače i dodao da je oduševljen atmosferom u ekipi.

- Atmosfera u nacionalnom timu je identična kao i u mladoj reprezentaciji. Postoji zajednički duh i jedinstvo, koji su nas u mladoj selekciji i doveli do Evropskog prvenstva. Meni je lako da se uklopim u takav kolektiv - kazao je nekadašnji fudbaler kragujevačkog Radničkog i Groningena.

Foto: Tanjug/Dragan Stanković Foto: Tanjug/Dragan Stanković

Utakmica I grupe kvalifikacija za Evropsko prvenstvo između Portugalije i Srbije igra se u nedelju od 20.45 sati u Lisabonu na stadionu La Luž.

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA