Valensija: Gol za Miranovića

Krilo Mančester junajteda posvetio pogodak protiv Blekburna preminulom srpskom treneru Draganu Miranoviću, svom nekadašnjem učitelju

  • 0

Fudbaler Mančester junajteda Antonio Valensija je jučerašnji gol protiv Blekburna posvetio srpskom stručnjaku Draganu Miranoviću, koji je preminuo pre dve nedelje od srčanog udara u Ekvadoru. Nekadašnji fudbaler Vojvodine i Spartaka trenirao je Valensiju u tamošnjem prvoligašu El Nasionalu.

- Dragane, ovaj gol je za tebe, hvala ti na savetima i svemu što si me naučio - napisao je ekvadorski reprezentativac na svom Tviter nalogu.

Valensija se oglasio preko ove društvene nedelje kada je srpski trener preminuo.

- Veoma sam tužan zbog Draganove smrti, saučešće njegovoj porodici i prijateljima. Ovo je tužan dan za fudbal. On me je uveo u fudbal i dao mi je neprocenljive savete .

Miranović je trenirao brojne klubove u Južnoj Americi, a između ostalog i mlađe selekcije Ekvadora. Poslednju  ulogu imao je kao tehnički director Olmeda.

Mančester junajted je juče savladao Blekburn rezultatom 2:0 i ostao na vodećoj poziciji Premijer lige.

(Telegraf.rs / izvor: B92)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA