Jedan od najkontroverznijih NBA igrača igraće u Evropi! Pogledajte njegove tuče (VIDEO)

Italijanski Kantu dobio veliko pojačanje do kraja sezone u vidi iskusnog centra Meta Vorld Pisa

  • 4

Meta Vorld Pis igraće u Evropi! Jedan od najkontroverznijih NBA košarkaša u istoriji potpisao je ugovor sa italijanskim Kantuom do kraja sezone i trebalo bi da se priključi novim saigračima do kraja nedelje.

Vorld Pis je sezonu igrao u Kini gde je prosečno beležio 19 poena po meču, uz šest skokova. Poslednji klub u NBA bio mi je Njujork Niksi, a branio je još i boje Čikaga, Indijane, Sakramenta, Hjustona i Lejkersa.

Upravo je s ovim poslednjim osvojio prsten 2010. godine, a 2004. je proglašen za najboljeg odbrambenog košarkaša. U najjačoj ligi sveta, tokom 15 sezona, prosečno je beležio 13.8 poena, 4.7 skokova i 1.7 ukradenih lopti po meču.

Zbog svog ponašanja na terenu stekao je negativnu reputaciju koju je zacementirao kada je Džejmsa Hardena udario laktom u lice. Bio je čest vinovnik incidenata, a 2011. godine promenio je ime u Meta Vorld Pis. Ranije se zvao Ron Artest.

 

(Telegraf.rs)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA