Više od četiri miliona dinara skupljeno za Partizan u Čačku!

Nastavlja se akcija "Grobari za nas"

  • 14

U nastavku akcije "Grobari za nas" u Čačku, prikupljeno je više od četiri i po miliona dinara u vidu donacija za košarkaški klub iz Humske.

U ponedeljak je u hotelu "Livada" sakupljeno je 2.55.000 dinara od fotografija koje je besplatno radio "Lejca photography", dok su i druge firme dale svoj doprinos, pa je konačna suma ukupno 4.555.000 dinara.

Tokom večeri održana je i aukcija dva dresa FK Partizan sa potpisima svih igrača, kao i dva dresa KK Partizan, Eda Murića i Vanje Marinkovića.

Hotel „Livada” u Čačku okupio je predstavnike crno-bele porodice iz svih krajeva Srbije u okviru akcije "Grobari za nas" u organizaciji Grobari Čačak.

Domaćin Milun Todorović i inicijator akcije Željko Perkunić sa prijateljima ugostili su legende košarkaškog i fudbalskog kluba Partizan: Duška Vujoševića, Sašu Danilovića, Sašu Ilića, Uroša Tripkovića, Vladu Jovanović, Snežanu Filipović i mnoge druge.

Među gostima bili su i gosti klubova navijača iz Požege, Gornjeg Milanovca, Požarevca i Beograda.

Foto: partizan.rs Foto: partizan.rs
Foto: partizan.rs Foto: partizan.rs
Foto: partizan.rs Foto: partizan.rs
Foto: partizan.rs Foto: partizan.rs

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • grobar do koske

    24. mart 2015 | 18:33

    Jaci smo od SVIH !!! Jedina AVANGARDA SRBIJE !!! Postavljamo standarde SLOBODE u SRBIJI I LJUBAVI PREMA VOLJENOM KLUBU-PARTIZAN-MIT ili cudo-jedini ponos i najveci brend Srbije !!!

  • niksa

    24. mart 2015 | 18:58

    Grobarstvo je pre svega izraz i borba slobodnog coveka."Oni koji unose suncevu svetlost u tudje zivote,ne mogu, a da njome ne obasjaju i sebe same." Samo je Partizan vecan.

  • Fric RU9

    24. mart 2015 | 18:02

    Tako je , idemo svi gradovi..

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA