Fudbaler Sampdorije otkrio da Mihajlović i Eto žive zajedno!

Srpski stručnjak i kamerunski napadač žive u istom hotelu, a prema rečima Obianga to im pomaže da podnose izveštaje jedan drugom

  • 2

Siniša Mihajlović je ovih dana u velikom centru pažnje! Bivši selektor Srbije igra sa Sampdorijom sezonu iz snova, te otuda i ne čudi veliki interes evropskih klubova da ga angažuju od naredne sezone.

Ono što je  donekle bacilo mrlju na sjajan period jeste sukob sa kamerunskim napadačem Samjuelom Etoom, ali sudeći prema izjavama fudbalera Sampdorije Pedra Obijanga njih dvojica su i više nego u dobrim odnosima. Štaviše, žive zajedno.

UMREĆU BEZ TEBE: Siniši Mihajloviću je ovu pesmu posvetio vlasnik Sampdorije! (VIDEO)

- Ništa strašno se nije dogodilo. To je bio samo jedan veliki nesporazum. Trener je imao jednu ideju za naš napad, a Eto se nije složio. Zatim su porazgovarali i došli do zajedničkog rešenja - rekao je Obiang, a zatim uz osmeh dodao:

- Pošto obojica žive u istom hotelu, sada mogu i više nego obično da se međusobno izveštavaju.

Foto: AP/Tanjug Foto: AP/Tanjug

Obiang se osvrnuo i na sjajnu sezonu u Seriji A, a srpskog stručnjaka je uporedio sa Dijegom Simeoneom.

- Mi smo kao Atletiko Madrid i Španiji. Sjajan smo kolektiv i pokušavamo da postanemo jedna velika familija.  Miha je sličan Simeoneu, ali ima drugačiji pristup u svlačionici - jasan je bio napadač Đenovljana.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA