DAN ODLUKE ZA NIKOLIĆA: Da li Partizan dobija novog trenera?

Sednica Sekreterijata kluba na kojoj će se polemisati o poverenju stručnog štaba počeće u 10 časova

  • 12

Bura u Humskoj dostiže vrhunac u sredu ujutru, u deset časova, kada će započeti sednica Sekreterijata FK Partizan, koja je prvobitno zakazana za utorak a neposredno pre održavanje odložena.

Na toj sednici će se raspravljati poverenje treneru Marku Nikoliću, s obzirom da su dve pobede i tri remija da Partizan posle samo pet kola prolećnog dela prvenstva sa šest bodova spadne na samo dva boda prednosti nad Crvenom zvezdom.

Sekretarijat kluba u sastavu predsednik, potpredsednici i generalni direktor analiziraće celu situaciju, a konačnu reč o (ne)poverenju daće Upravni odbor koji će se sastati praktično odmah po završetku Sekretarijata. Na tom sastanku Upravnog odobra neće prisustvovati potpredsednik Ljubiša Tumbakovića, za kog se tvrdi da je protiv smene Nikolića.

ODLOŽEN SASTANAK U PARTIZANU: Neko čuva Nikolića u Upravi crno-belih?

Foto: Milena Đorđević Foto: Milena Đorđević

Prema navodima sportske štampe , Nikolićev zamenik bio je već spreman za promociju - aktuelni trener Voždovca Zoran Milinković navodno je u sredu u 13 časova trebalo da bude predstavljen kao novi strateg crno-belih, pišu "Novosti".

Pojavila su se još neka imena na licitaciji, poput Miroslava Đukića i Ljubinka Drulovića, i navodno je klub kontaktirao sa obojicom.

Da li će Nikolić po drugi put "preživeti" na klupi Partizana biće jasno danas popodne!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Brunox

    25. mart 2015 | 08:21

    Napolje uprava

  • Budak

    25. mart 2015 | 08:57

    Samo da mu vidim ledja vise.

  • Iskreno

    25. mart 2015 | 10:21

    Neka i uprava velikog vodje pakuje kofere...Ovo je sramota sta se radi sa Partizanom i na kakav kukavicki nacin se unistava citavo sportsko drustvo..A tek sponzorstvo Telekoma pa to je zalosno.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA