Ljajić i Basta: Inat će nam dati snagu da pobedimo Portugal!

Reprezentativci Srbije ističu da će protiv Ronalda i saigrača igrati hrabro, ali i da neće srljati od samog starta utakmice

  • 6

Srpski reprezentativci Adem Ljajić i Dušan Basta ističu da će naša reprezentacija u meču protiv Portugala ići na pobedu.

Fudbaler Rome je izrazio zadovoljstvo jer se posle dužeg vremena vratio u reprezentaciju Srbije. Njega je bivši selektor Siniša Mihajlović izbacio iz nacionalnog tima jer nije pevao himnu Bože pravde, dok Dik Advokat nije ozbiljno računao na njega. Aktuelni selektor ga je ponovo uvrstio u reprezentaciju.

- U decembru sam imao prijatan razgovor sa selektorom Ćurčićem i Savom Miloševićem. Nikada nije dolazilo u pitanje moje učešće u timu Srbije. Sve zavisi od moje forme i planova selektora. Spreman sam da nastupam za Srbiju u dužem periodu i ne znam zašto se o tome toliko polemiše u javnosti - rekao je Ljajić na konferenciji za medije u Staroj Pazovi.

Foto: AP/Tanjug Foto: AP/Tanjug

On je potvrdio da se trenutno nalazi u formi i da njegov klub Roma pruža dobre partije u italijanskom prvenstvu.

- Vec duži period igramo dobro. Pobeđujemo i to želim da nastavim sa reprezentacijom Srbije - poručio je Ljajić.

Mladi igrač optimista je kada je u pitanju utakmice protiv Portugalije u Lisabonu.

- U Lisabonu treba da igramo hladne glave, ali na pobedu. Ne možemo ići grlom u jagode. Znamo svoje vrednosti i mogućnosti protivnika. Mnogo je stvari u našim rukama - porucio je Ljajic.

Foto: Tanjug/Dragan Stanković Foto: Tanjug/Dragan Stanković

Član Lacija Dušan Basta ocenio je da je meč protiv Portugala poslednja prilika da se izabranici Radovana Ćurčića uključe u borbu za plasman na Evropsko prvenstvo 2016. godine.

- Pobeda nam je neophodna. Habrom igrom možemo mnogo da postignemo. Niko nije mogao da pretpostavi da će Srbija u ovoj fazi imati samo jedan bod. Sada je prilika da svoj inat pretočimo u snagu na terenu. Ako budem u timu trudiću se da doprinesem uspehu našeg tima - poručio je Basta i dodao da Portugalcima ne bi trebalo dozvoliti kontru.

Utakmica između Portugalije i Srbije igra se u nedelju od 20.45 sati u Lisabonu.

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Markoc

    25. mart 2015 | 19:32

    Daj Boze da pobijedimo, ali mi uvijek o nekom inatu, a nikad da pobijedimo neku vrhunsku reprezentaciju, mada nije Portugal nesto specijalno, imaju Ronalda, ostali igraci sigurno nisu bolji od nasih.

  • Cole

    25. mart 2015 | 21:20

    Roma igra dobro u poslednje vreme? Decko,da li mi pricamo o istom klubu ili sam ja nesto pomesao?

  • Spawn

    25. mart 2015 | 18:01

    Bastina frizura na slici, neprocenjivo-:).

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA