Potpredsednik Partizana citirao Cezara na promociji Milinkovića!

Milorad Vučelić istakao da će Partizan s novim trenerom vratiti titulu u Humsku i napomenuo da je, kada je rekao ''Stavljamo titulu na kocku'', mislio ne reči rimskog imperatora

  • 10

Potpredsednik Partizana Milorad Vučelić rekao je da se dolaskom novog trenera Zorana Milinkovića povećavaju šanse za povratak šampionske titule u Humsku.

- Kada sam zimus rekao da je titula na kocki mislio sam na Cezarovu izreku "Kocka je bačena". Sada smo pregazili Rubikon i krenuli ka tituli, a izreku ću završiti kada vratimo trofej. Milinković je bio jedini kandidat, bez obzira na priče da je bilo još kandidata iz Španije i Srbije - izjavio je Vučelić na konferenciji za medije na stadionu Partizana.

On je istakao da Uprava ima puno poverenje u Milinkovića, ali i u ekipu, za koju veruje da je najbolja u Srbiji.

- Snosimo odgovornost za odluku da smenimo trenera, to je jasno od početka, ali odgovrnost moraju da imaju i trener i igrači, jer se oni takmiče i ovaj sport pripada njima. Ako uspemo slavićemo zajedno, a u suprotnom zna se ko će da bude kriv - jasan je Vučelić.

Foto: Milena Đorđević Foto: Milena Đorđević

Potpredsednik crno-belih prokomentarisao je izjavu prvog čoveka Sportskog društva Duška Vujoševića, da je dosadašnji trener Marko Nikolić imao opstrukcije unutar kluba.

- Vujošević je ozbiljan čovek, upućen je u dešavanja u klubu, verovatno je mislio na decembaraska dešavanja oko smene Nikolića. A ukoliko je mislio na nešto drugo, mora to da kaže jasno - zaključio je Vučelić, uz konstataciju da će se predsednik Zoran Popović i generalni direktor MIloš Vazura sa Nikolićevim advokatom dogovoriti oko novca koji mu pripada zbog raskida ugovora.

Potpredsednik za pravna pitanja Vojislav Nedić istakao je da je angažovan "trenutno najbolji trener koji je mogao da bude doveden".

- Rezultati nisu bili na nivou, jer je Partizan ubedljivo najbolji tim u ligi, pogotovo što smo imali dva neuspeha na domaćem terenu. Utakmica na Banovom Brdu nije prelomila odluku o smeni NIkolića, jer remi protiv odličnog Čukaričkog nije neuspeh - rekao je Nedić.

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Пеђо

    26. mart 2015 | 15:43

    А овај нови председник не зна ни 2-3 реченице да састави.Срамота да такав човек води клуб који очигледно нема школу а ни такта за тако нешто.Претпостављам да је само марионета тј нечији пиун.Бјелогрлић и Неле Карајлић треба да напусте ту срамотну фарсу и да остану чистог образа.

  • Uprava napolje

    26. mart 2015 | 18:07

    UPRAVA NAPOLJE

  • grobar do koske

    26. mart 2015 | 15:41

    Vucela ,ti i covic, kada Duleta Vujosevica stavljate u usta, obavezno da,ustanete, da se prekrstite, pomolite i tek onda, da pocnete sa "govorom" , Dule je ANTIPOD vas dvojice .!. XXAAXXA .!.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA