Jović i Šaponjić nisu pogodili: Srbija daleko od EP posle poraza od Holandije!

Orlići su poraženi od Holandije sa 1:0 na kvalifikacionom turniru za plasman na EP

  • 3

Omladinska fudbalska reprezentacija Srbije neuspešno je startovala u završnim kvalifikacijama za prvenstvo Evrope, pošto je danas u Harkemi, u prvom kolu Grupe 4, izgubila od domaće selekcije Holandije sa 1:0.

Strelac je bio Van Amersfort u 35. minutu.

Izabranici selektora Ivana Tomića (igrači do 19 godina) narednu utakmicu igraju u subotu protiv vršnjaka iz Švajcarske od 14 sati u istom gradu, a u poslednjem kolu sastaju se u utorak u Asenu sa Norvežanima.

Napad naše selekcije od starta je predvodio Luka Jović, ali nije uspeo da zatrese mrežu tokom 75. minuta, koliko je proveo na terenu. Umesto njega, poslednjih 15 minuta igrala je nada Partizana, Ivan Šaponjić, ali ni on nije pomogao Orlićima da izbegnu poraz.

Ranije u toku dana, u prvom meču grupe Norveška je pobedila Švajcarsku sa 1:0.

Pred Srbijom je sada veoma teška situacija, gde zavisi i od drugih rezultata, pošto samo pobednik kvalifikacionog turnira u Holandiji izboriće učešće na prvenstvu Evrope, od 6. do 18. jula u Grčkoj

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Pera Kojot #1

    26. mart 2015 | 22:16

    Vratite Drulovica, deca nece da igraju!

  • Srbija

    27. mart 2015 | 00:56

    Ja sam gledao utakmicu,mali Jovic je bio najbolji igrač na terenu,vidi se da mu mnogo znače minuti u Zvezdi,on i Grujic najbolji,ali mislim da bi bilo bolje da ga je ostavio uz Saponjica zajedno posto su jako dobar tandem,Pozdrav.

  • Dr. Mr

    27. mart 2015 | 08:51

    Jovic nije pogodio 75 minuta a Saponjic 15. A sada ih stavljaju u isti kos

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA