Radonjić: Poremetila nas povreda Vilijamsa, Alba je to iskusno iskoristila!

Strateg crveno-belih istakao je da su na poraz njegove ekipe uticali problemi sa povređenim igračima pre meča, kao i ozleda Markusa Vilijamsa tokom utakmice

  • 13

Trener košarkaša Crvene zvezde Dejan Radonjić rekao je posla poraza u Berlinu da je presudilo iskustvo domaćeg tima Albe.

U meču 12. kola Top 16 faze Evrolige crveno-beli su izgubili sa 73:68, pa su ostali i bez teoretskih šansi da se bore za četvrtfinale.

- Pred put u Berlin nismo mogli da računamo na dvojicu igrača, a onda se na početku utakmice povredio Markus Vilijams i to nas je dovelo u veoma tešku situaciju. Alba je to uspela da iskoristi, uz sav kvalitet koji poseduje, naročito u igri u odbrani - rekao je Radonjić za klupski sajt.

Vilijamsa čeka pauza, ali će biti spreman za plej-of!

Delije u sred Berlina parolom na nemačkom podsetile na NATO bombardovanje! (FOTO)

On je naveo da je drugom poluvremenu njegov tim imao mnogo bolju reakciju na novonastalu situaciju i da je odbrana bila na mnogo višem nivou.

- Uspeli smo da u poslednoj četvrtini dođemo do izjednačenja, ali u odlučujućim momentima Alba je pokazala da je znatno iskusniji tim, što joj je omogućilo da trijumfuje - zaključio je Radonjić.

Crvena zvezda u narednoj utakmici E grupe gostuje 3. aprila ekipi Žalgirisa.

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • miki

    27. mart 2015 | 10:17

    A i Jovic je bio katastrofa

  • batko

    27. mart 2015 | 13:24

    Opet izgovori alibi trenera.U najvazniji deo sezone,cuveni strucnjak za tempiranje forme,ulazi sa dva spremna igraca(Marjanovic,Dzenkins).Svi ostali su katastrofalni.Od vrlo dobrih igraca izvarednog potencijala na najboljem je putu da napravi gubitnike! Izgovor o mladosti,takodje ne stoji,prosek prve petorke je preko 25godina! Nema nama srece sa Radonjicem!

  • MadMax

    27. mart 2015 | 11:35

    Vilijams posle prve faze evrolige gotovo da ne postoji!!! Ne znam koji je razlog ali ocigledno da igramo bez njega od tada, nema vise njegovog ucinka!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA