Grant: Najzad pred Grobarima, Vukićević: Utakmica koja odlučuje prvenstvo!

Utakmica Partizan - Vojvodina na programu je u Humskoj u sredu od 18:30 sati, a u prvom meču u Novom Sadu "crno-beli" su jesenas trijumfovali rezultatom 2:1

  • 0

Trener fudbalera Partizana Avram Grant rekao je na konferenciji za medije u Humskoj da je utakmica sa Vojvodinom još jedna u nizu koje čekaju njegove igrače na putu do šampionskog trofeja. Izraelski stručnjak napomenuo je Stefana Apiju iz novosadskog tabora, priznavši da je imao ambiciju da ga dovede u Portsmut pre nekoliko sezona.

- Svaka prvenstvena utakmica za nas je važna. Šampionat je kao maraton, idemo korak po korak. Drago mi je da ćemo posle dva gostovanja najzad igrati na našem stadionu pred našim vernim navijačima. Vojvodina je dobra ekipa, a poseban akcenat stavio bih na Stefana Apiju, koja sam želeo da angažujem još dok sam radio u Portsmutu - rekao je Grant.

Izraelac je poručio da će biti određenih promena u timu, ali nije želeo da otkriva detalje.

- Neću o imenima, ali rotiraću na nekoliko mesta.

Njegov kolega Dejan Vukićević smatra da bi derbi u Humskoj mogao da odluči novog šampiona Srbije.

- Nema sumnje da će Partizan igrati na pobedu, bodovi su im potrebniji nego nama, jer im Zvezda diše za vratom. Ova utakmica može da odluči prvaka države. Partizan je fantastično pokriven na svakoj poziciji i znamo šta sve mogu - rekao je Vukićević na konferenciji za medije u Novom Sadu.

On se nada da Vojvodina može do pozitivnog rezultata.

- Potrebna nam je maksimalna koncentracija, ali verujemo da možemo makar do boda. Želimo da budemo akteri dobre utakmice pred velikim brojem navijača - rekao je Vukićević.

Utakmica Partizan - Vojvodina na programu je u Humskoj u sredu od 18:30 sati, a u prvom meču u Novom Sadu "crno-beli" su jesenas trijumfovali rezultatom 2:1.

 

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA