DRAMA NAŠE MARATONKE: Opljačkana Olivera Jevtić zarobljena u Keniji!

Jako neprijatno iskustvo za našu iskusnu atletičarku

  • 4

Najbolja srpska maratonka Olivera Jevtić opljačkana je u Keniji gde se priprema za predstojeću sezonu.

Ona se trenutno nalazi u kampu Iten kod grada Eldoret, udaljenom oko sat vremena leta od Najrobija. Njen trener Slavko Kuzmanović kaže da je lokalna policija popisala nestale stvari i da je sprovela istragu, ali sumnja u pronalaženje krivaca.

- Krađa se desila 18. marta. Uzeli su sve što je imala kod sebe. Čak su bili toliko drski da su novac, telefon, kamere i dokumenta odneli u njenom rancu. Olivera je dobro, to je najvažnije. Na sreću, nije bila tu kad se pljačka dogodila. Odmah se uspravila i nastavila s pripremama, a to je najvažnije. Zbog jake zime morala je u Keniju na pripreme i promenila je kamp u kom trenira. Finansijska situacija je takva da je odustala od uobičajenog i radila u kampu Silvije Kibet. Ispostavilo se da on nije siguran - rekao je Kuzmanović "Kuriru".

- Od ambasadora Ivana Živkovića stigla je zaista velika podrška. Iako trenutno nije tamo, organizovao je sve da Olja ne bi morala duže da ostaje. Trebalo bi da do 1. aprila dobije neophodna dokumenta za povratak kući. Veliku pomoć joj pruža klupski drug Aleksandar Milovanović, na čiji račun smo poslali novac kako bi mogla da preživi. Nije prvi put da se Oliveri desi ovako nešto. U Atini je 1999. godine ostala je bez 10.000 dolara - rekao je Kuzmanović, koji je potvrdio da će Olivera učestvovati na Beogradskom maratonu u aprilu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mr ke

    28. mart 2015 | 12:49

    Koja bre jaka zima, gde?

  • Савица

    28. mart 2015 | 13:54

    НЕ РАЗУМЕМ КОМЕНТАР:" БИЛИ СУ ТАКО ДРСКИ ДА СУ НОВАЦ, ДОКУМЕНТА КАМЕРУ ИТД ОДНЕЛИ У ЊЕНОМ РАНЦУ" КАКО БИ ТО ОДНЕЛИ НЕГО ЗАЈЕДНО. У РАНЦУ?

  • Viola

    28. mart 2015 | 13:12

    Ovo ne razumem. Ko u ova nemirna vremena ide tamo trenirati? Da trce od manjate do manjate,od Najrobija do Parsaloija.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA