Vujošević najavio još jači rad na treninzima Partizana!

- Mi smo u pojedinim momentima odigrali jako kvalitetno, bilo je jako dobrih momenata, međutim u prvom poluvremenu je bilo situacija sa kojima nisam u potpunosti zadovoljan i na tome ćemo poraditi u narednom periodu - rekao je trener crno-belih posle pobede nad Konstantinom

  • 5

Trener košarkaša Partizana Duško Vujošević zadovoljan je pobedom svog tima protiv Konstantina sa 87:74 na startu takmičenja u Superligi Srbije, ali je prvo pohvalio tim iz Niša značaj što ovaj grad ima Superligaša.

- Drago mi je zbog grada Niša, da ima Superligaša. Mislim da je Konstantin sasvim zasluženo akter ovog takmičenja. Oni su i to pokazali i u KLS, da su zasluženi učesnici, ali i na večerašnjoj utakmici. Pokazali su da imaju određeni nivo kvaliteta koji sigurno neće biti, u narednim utakmicama, ni malo naivan kada ostale ekipe budu igrale sa njima - rekao je trener crno-belih.

Vujošević je dao i ocenu igre svojih izabranika.

- Mi smo u pojedinim momentima odigrali jako kvalitetno, bilo je jako dobrih momenata, međutim u prvom poluvremenu je bilo situacija sa kojima nisam u potpunosti zadovoljan i na tome ćemo poraditi u narednom periodu - zaključio je strateg akuelnog šampiona Srbije.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • GROBARCINA

    29. mart 2015 | 15:48

    TAKO TREBA DULE PORADI NA TROJKAMA BLIZI SE MEC SA COVICEVOM FMP EKIPOM GLEDAJ DA BUDE SA NULOM DA IH VRATIMO U MISJU RUPU PARTIZAN FINALISTA

  • showui

    29. mart 2015 | 01:32

    Jos novih beetransa, milosavljevica,tepica, velickovica sa pocepanim ligamentima u najavi zarad sopstvene reklame

  • katanac

    30. mart 2015 | 21:29

    da nije tužno bilo bi smešno

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA