ZVEZDA BROJALA DO 107! Crveno-belima nije trebala publika da razbiju Megu u paramparčad!

U derbi meču prvog kola košarkaške lige Srbije Zvezda je savladala Megu sa 107:83

  • 13

Zvezda je pobedom započela takmičenje u košarkaškoj ligi Srbije! Crveno-beli su savladali Mega Leks sa 107:83 u derbiju prvog kola, što im je čak četvrti trijumf protiv izabranika Dejana Milojevića ove sezone!

Crveno-beli su na ovom meču upisali prvu stotku ove sezone, a verovatno ni sam trener Dejan Radonjić nije očekivao da će njegovi izabranici lako izaći na kraj sa Megom.

U finišu poluvremena su crveno-beli preko Marjanovića, koji je u tom delu igre zabeležio 15 od ukupno 25 poena, kao i Dženkinsu sa 21, stigli do u tom trenutku maksimalnih osam razlike, da bi u nastavku u potpunosti demolirali Megu.

Imala je Zvezda i maksimalnih +29 u finišu meča (104:75), što dovoljno govori o donosu snaga na terenu. Pored Marjanovića i Dženkinsa u Zvezdi su dvocifreni bili i Mitrović sa 18 poena, Kalinić sa 14.

Foto: Marko Todorović Foto: Marko Todorović

Kod Mege Miljenović je zabeležio 19 poena, Kešelj 22, Jokić 13, a Musli 12.

Meč u dvorani Pionir odigran je bez publike, jer su crveno-beli odrađivali kaznu iz finala plej-ofa prošle sezone, kada su navijači oteli pehar namenjen prvaku Srbije.

Crvena zvezda: Rebić, Dangubić 9, Aranitović, Mitrović 18, Blažič 6, Kalinić 14, Marjanović 25, Kaplanović, Tejić 2, Dženkins 21, Jović 9, Cirbes 3.

Mega Leks: Kešelj 22, Krstić 3, Đoković, Jaramaz, Miljenović 19, Jokić 13, Šulović 2, Vebster 5, Zagorac 7, Simeunović, Nikolić, Musli 12.

Rezultati:

Konstatntin – Partizan 87:74

FMP – Tamiš 95:71

Sutra:

Crvena zvezda – Mega Leks 107:83

Ponedeljak:

Vojvodina – Metalac (20)

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Charlie

    29. mart 2015 | 21:40

    Ko se to nama ponadao ? Zvezda je mnogo surova ekipa i ovo je bila prava demonstracija sile nad omrazenom sega megicom filijalicom kk secanje nis koja ne igra istim zarom i protiv nekih drugih ekipa kao protiv najveceg srpskog brenda Crvene Zvezde. Trebalo ih je jos vise poniziti cisto da znaju gde im je mesto i da se ne busaju previse. Primetna je i sve veca nervoza i histerija kod upuvanih crno belih bula narikaca. Sada su valjda konacno videle kakav kapacitet ima Zvezda cak i bez velikog Vilijamsa i Lazica. Protiv filijalice kk proslost nis bilo je dovoljno 4-5 minuta evroligaske odbrane da se stvari postave na svoje mesto. Ne pise se dobro zagrebackom klubu jer ovo jos nije Zvezdin krajnji domet. Ima tu jos dosta rezervi, a nesto cemo i da sacuvamo za klub osnovan u Zagrebu i njegove nikad smesnije,uplakanije i neinteligentnije simpatizerke koje ovde zestoko upuvane od straha prosipaju lavinu gluposti i nebuloza.Samo njima svojstveno. Sa tim crno belim rumenim i nepismenim curicama uopste ne vredi polemisati jer je vidljivo koliko su ''obrazovane'' i da retko ko od njih ima osnovnu skolu, a o 12 razreda skole da i ne govorim. Sa pismenoscu i inteligencijom su u strasnom deficitu. Jadne crno bele mukice.

  • peca

    29. mart 2015 | 20:35

    Malo jaci trening

  • Manda

    29. mart 2015 | 21:39

    Kako melje crvena zvezda!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA