Pre tri dana je napravio najveći kiks u karijeri, a onda je spremio surovu osvetu! (VIDEO)

Legendarni Rožerio Seni se vrlo brzo iskupio navijačima za najveću grešku koju je napravio u karijeri dugoj više od dve decenije

  • 0

Najbolji strelac među golmanima u istoriji fudbala Rožerio Seni još jednom je oduševio planetu svojim 60. pogotkom iz slobodnih udaraca, a ukupno 126. u karijeri čime je samo nastavio da povećava svoj rekord.

Čovek koji ima pune 42 godine ne prestaje da svojim minijaturama iz slobodnjaka raspamećuje sve ljubitelje fudbala širom sveta, a sada je to učinio na utakmici između njegovog Sao Paula i Linensea kada je postigao vodeći pogodak za svoju ekipu.

Namestio je loptu na nekih 25 metara od protivničkog gola i raspalio po njoj, a ona je prošla kraj same leve stative i odsela u mreži.

Bio je ovo najbolji način za iskupljenje posle greške koju je napravio na meču protiv Fluminensea kada je loše ispucao loptu i primio gol sa više od 40 metara što mu je bio najveći kiks u karijeri koja traje više od dve decenije.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA