Ponovo ga je dao bez gledanja: Brazilac koji skrene pogled kada postiže gol! (VIDEO)

Omaleni brazilski napadač iz Hofenhajma još jednom je pokazao kakvu magiju i drskost ima u sebi postigavši gol za pobedu nad Čileom i to bez gledanja

  • 2

Roberto Firmino još jednom je zaludeo ljubitelje fudbala širom sveta. Omaleni Brazilac iz Hofenhajma još jednom je pokazao delić magije i bezobrazluka koji ima u nogama i u glavi zbog čega pola Evrope će narednog leta juriti njegov potpis.

Mladi napadač koji je eksplodirao u Bundesligi prethodne sezone zbog čega je zaradio poziv Karlosa Dunge u nacionalni tim Brazila umesto najgoreg napadača u istoriji brazilske reprezentacije Freda, protiv Čilea je postigao jedini pogodak na meču i to na kakav način.

Sjajno se ubacio između centralnih bekova protivnika i izbio sam ispred golmana Brava koga je zaobišao i onda onako drsko pogledao u drugu stranu i loptu bez gledanja poslao u praznu mrežu protivnika.

Firminu ovo nije prvi put da uradi ovakvu stvar, jer je isto to učinio na samom startu sezone u Bundesligi kada je bez gledanja dao gol Verderu u remiju 1:1.

 

Nema sumnje da je selektor Brazila u svom velikom spremanju jednu stvar sigurno pogodio, a to je ovaj niski momak koji može da igra i na poziciji špica i ofanzivnog veziste.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA