• 3

Crnogorcima stavljena pogrešna zastava u crtaću o Akinfejevu i baklji! (VIDEO)

Autori crtanih filmova inspirisanih najnovijim fudbalskim dešavanjima su novu epizodu posvetili događajima u Podgorici, ali su umesto crnogorske stavili jugoslovensku zastavu

  • 3

Momci koji prave smešne crtane filmove povodom najaktuelnijih fudbalskih događaja, poznatiji kao "442oons" nisu propustili priliku ni posle reprezentativnih mečeva kvalifikacija za EURO 2016. godine da se ne pozabave onime što se događalo prethodnog vikenda na evcropskim terenima.

Tako je novi video inspirisan neobičnim pogotkom Zlatana Ibrahimovića protiv Moladavije kada ga je protivnički golman pogodio u glavu loptom i ona se odbila u mrežu, ali i dešavanjima na duelu između Crne Gore i Rusije na kojoj je Igor Akinfejev pogođen bakljom u glavu i koja je prekinuta posle mnogo incidenata na tribinama i na terenu.

Tako možemo videti selektora "zbornaje komande" Fabija Kapela kako drži svoj prepoznatiljivi motivacioni govor i u jednom trenutku kaže da želi vatru na terenu i tob baš kada baklja pogađa čuvara mreže njegove selekcije.

Međutim, prilikom toga su autori ovog crtaća prevideli značajnu stvar i stavili pogrešnu zastavu Crne Gore, odnoso, umesto crnogorske, stavili su zastavu SR Jugoslavije.

(Telegraf.rs)

Komentari

  • Deonisious

    Mocan crtani, ali je i dobra ta fora sa zastavom

  • lesa

    Toliko su bitni da su cak i zastavu uboli.

  • b špijun

    Oće centrala da pogreši jednom...ali dva put...

Preporuka sa Weba

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima