Crnogorcima stavljena pogrešna zastava u crtaću o Akinfejevu i baklji! (VIDEO)

Autori crtanih filmova inspirisanih najnovijim fudbalskim dešavanjima su novu epizodu posvetili događajima u Podgorici, ali su umesto crnogorske stavili jugoslovensku zastavu

  • 3

Momci koji prave smešne crtane filmove povodom najaktuelnijih fudbalskih događaja, poznatiji kao "442oons" nisu propustili priliku ni posle reprezentativnih mečeva kvalifikacija za EURO 2016. godine da se ne pozabave onime što se događalo prethodnog vikenda na evcropskim terenima.

Tako je novi video inspirisan neobičnim pogotkom Zlatana Ibrahimovića protiv Moladavije kada ga je protivnički golman pogodio u glavu loptom i ona se odbila u mrežu, ali i dešavanjima na duelu između Crne Gore i Rusije na kojoj je Igor Akinfejev pogođen bakljom u glavu i koja je prekinuta posle mnogo incidenata na tribinama i na terenu.

Tako možemo videti selektora "zbornaje komande" Fabija Kapela kako drži svoj prepoznatiljivi motivacioni govor i u jednom trenutku kaže da želi vatru na terenu i tob baš kada baklja pogađa čuvara mreže njegove selekcije.

Međutim, prilikom toga su autori ovog crtaća prevideli značajnu stvar i stavili pogrešnu zastavu Crne Gore, odnoso, umesto crnogorske, stavili su zastavu SR Jugoslavije.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA