Federer sebe smatra teniskim Mesijem

Svetski reket broj tri smatra da je nepobediv, misli da će postati najbolji svih vremena i kaže da je njegova žena najlepša teniserka koju je video

  • 2

Rodžer Federer se malo zaboravio, pa je opet umislio da najbolji teniser sveta. Tako je u razgovoru za jednu brazilsku radio stanicu rekao da se oseća kao Leo Mesi, odnosno kao najbolji na svetu.

- Hvala Bogu nekada se zaista osećam kao Mesi. Fantastično je kada se osećate da ste nepobedivi i da sve što dotaknete postaje zlato - rekao je svetski reket broj tri.

Upitan da prokomentariše da li je najbolji teniser svih vremena, bio je malo skromniji.

- Ne znam da li sam. Još igram, pa možda i postanem.

Pomalo čudno za njega, Švajcarac je prokomentarisao i najprivlačnije teniserke koje je sreo u karijeri.

- Bez dileme, na prvom mestu je moja supruga Mirka. Posle nje sledi Gabrijela Sabatini i na terećem mestu Ana Kurnjikova - otkrio je Federer svoj izbor.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • superrior 3

    4. april 2012 | 11:17

    Kakav ciničan naslov, šta je autor članka htjeo da kaže?? Kao da Federer nama povod za takve izjave... bez obzira na to što nije 1. reket više i dalje igra njaimpresivniji, najgenijalniji i najsvestraniji tenis id svih aktuelnih tenisera. Apsolutno se slažem da je on u tenisu ono što je Messi u fudbalu...genijalac kojeg je uživalje gledati a uz sve nabrojano, rezultati to potvrđuju!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA