OGORČENI KRSTAJIĆ: Verovatno nisam dovoljno dao reprezentaciji, pa sam zato odbijen za PRO licencu!

Nekadašnji stub nacionalnog tima i legenda Partizana je samo na osnovu nastupa za najbolju selekciju trebalo da bude među kandidatima za dobijanje UEFA trenerske PRO licence, ali je njegova kandidatura odbijena

  • 3

Legendarni fudbaler Partizana i nekadašnji stub odbrane reprezentacije Jugoslavije i Srbije i Crne Gore Mladen Krstajić doživeo je neprijatan šok kada je pre nekoliko dana saznao da je njegova kandidatura za UEFA PRO trenersku licencu odbijena na konkursu.

Komisija kojom je predsedavao Dušan Savić direktor Trenerske škole FSS-a, nije prihvatila njegovu kandidaturu, iako je ispunjavao i više uslova nego što su bili potrebni, a sam Krstajić je za "Mozzart Sport" otkrio da nije iznenađen ovakvim ishodom.

- Ispunjavao sam sve kriterijume i ne znam šta mi je još bilo potrebno da uradim tokom karijere da bih se našao među kandidatima za dobijanje PRO licence?! Uostalom, mogli su da me prime samo na osnovu mojih 69 utakmica za reprezentaciju, a da ne govorim od devet sezona u Bundesligi. Čista mi je savest i te ljude sutra mogu da pogledam u oči i popijem kafu sa njima, a ne znam da li oni mogu sa mnom - rekao je ogorčeni Krstajić koji ne zna da li će poput Dragana Mladenovića tužiti komisiju.

- Mnogi prijatelji mi sugerišu da podnesem tužbu i raskrinkam ih sve, a ja još razmišljam šta da uradim. Na tom intervjuu dok sam predavao dokumentaciju su me pitali, gde sam bio godinu dana posle dobijanja A licence. Ne znam zašto ih je briga gde sam bio godinu dana kad ispunjavam kriterijum za PRO licencu samo za igranje u reprezentaciji i to piše u propisima UEFA.

Foto:Telegraf Foto:Telegraf

- Smešno mi je i znao sam da me neće primiti jer i dok sam aktivno igrao nisam nikoga vukao za rukav. To nisam uradio ni kada sam polagao za B i A licencu, pa nisam ni sada, niti ću ikada. Valjda nisam dovoljno dao toj reprezentaciji i zato su me odbili. Daleko od toga da imam nešto protiv momaka koji su primljeni - rekao je Krstajić "Mozzart sportu".

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Neko iz mase...

    31. mart 2015 | 21:52

    Legenda...

  • zoran

    31. mart 2015 | 22:07

    Sramota!

  • Pravoslavac

    1. april 2015 | 01:06

    E moj Krstajicu nisi ti naucio lekciju u Partizanu. Mani se ovih smradova i idi u Nemacku sigurno bi te vise cenili. 90℅ ovih nije imala ni upola tvoje uspesne karijere. Skloni se od mafije ne mesaj se pomijarama.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA