Holanđani opet bacili Špance na kolena, Englezi se izvukli protiv Italijana! (VIDEO)

U reprizi meča sa Mundijala "lale" su ponov izdominirale protiv "furije" samo pobeda ovog puta nije bila toliko ubedljiva * Remi "Azura" i "Gordog Albiona", kao i Austrije i BiH

  • 1

Veliki broj prijateljskih mečeva između reprezentacija je odigran u toku dana, a nekoliko pravih derbija i klasika su se izdvojili. Tako smo imali priliku da posmatramo reprize sa Mundijala u Brazilu između Holandije i Španije 2:0, ali i duel Italije i Engleske 1:1.

Holandski fudbaleri su očigledno "Ahilova peta" za Visentea del Boskea i njegove izabranike pošto su im priredili i nastavak horora sa Svetskog prvenstva i to ne toliko rezultatom koliko igrom, tačnije poigravanjem sa njima. Na kraju "furija" može biti zadovoljna što su samo dve lopte završile u njenoj mreži.

Stefan de Fraj je doneo prednost svom timu već u 13. minutu, a onda ju je duplirao Klasen samo tri minuta kasnije. Mreže se više nisu tresle, ali zato jesu sigurno svi u Španiji od straha da ne dožive novu katastrofu. Koliko su bili dominantni igrači Gusa Hidinka pokazuje i potez Depaja kada je pošteno izvozao trojicu protivničkih igrača istovremeno.

MOMCI, GDE STE POŠLI: Holandski fudbaler se poigrao na petoparcu sa španskim zvezdama! (VIDEO)

Još jedna repriza meča u grupi u Brazilu bila je i utakmica između Italije i Engleske, ali ovoga puta nije bilo pobednika. "Azuri" su poveli preko Gracijana Pelea na isteku pola sata igre, ali je Engleze poraza spasao Taunzend desetak minuta pre kraja posle odličnog udarca sa ivice šesnaesterca.

Nešto ranije je odigran i susret između Austrije i Bosne i Hercegovine koji je takođe završen nerešeno 1:1. Strelac za domaćina je bio Mark Janko, dok je izjednačenje doneo Izet Hajrović. Međutim, centralna priča sa ovog meča bili su bosanski navijači koji su priredili pravu fudbalsku feštu u toku dana na ulicama Beča.

Navijači BiH šokirali građane Beča svojim performansom u centru grada! (VIDEO)

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Procitaj, koristice ti...

    1. april 2015 | 00:10

    Ovi se razigravaju, pune mreze jedni drugima, pune tribine, bacaju u trans navijace, prave majstorije na terenu... a mi TRAZIMO SELEKTORA.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA