ONI SU BOLJI OD SRBIJE: Zelenortska ostrva osramotila Portugaliju na njenom terenu! (VIDEO)

Koliko je ozbiljan tim ova selekcija zemlje sa malih ostrva na zapadu Afrike pokazuje i njihovo 33. mesto na FIFA rang listi, dok su "Orlovi" tek 46.

  • 5

Da, dobro ste pročitali! Reprezentacija Zelenortskih ostrva je bez imalo muke saladala Portugaliju u gostima 2:0, ekipu od koje je Srbija pre samo tri dana doživela poraz.

Selekcija afričke zemlje za čijeg verovatno nijednog igrača niste čuli je za samo 45 minuta odradila sav posao protiv našeg konkurenta u borbi za prvo mesto u grupi i tako pokazala "Orlovima" kako se igraju mečevi protiv ovih ekipa.

Da su Zelenortska ostrva jedan ozbiljan tim u odnosu na našu selekciju govori i podatak da zauzimaju 33. poziciju na FIFA rang listi, dok smo mi tek 46.

Igrač po imenu Fortes doneo je prednost timu sa malih ostrva na zapadu Afrike u 38. minutu nakon što je lopta prevarila golmana Lopesa, jer je prešla preko noge igraču gostiju prilikom pokušaja centaršuta i završila u golu Portugalaca.

 

Samo pet minuta kasnije postavljen je konačan rezultat kada je Gege posle skraćenog kornera prosledio loptu u mrežu domaćina za ogroman šok na tribinama i slavlje velikog broja njihovih navijača. Da od preokreta neće biti ništa pokazalo se u 60. minutu kao poslednji igrač odbrane srušio protivničkog igrača i zaradio crveni karton.

Ipak, ruku na srce moramo priznati da je Fernando Santoš izveo na teren daleko slabiji sastav od onog koji se suprotstavio Srbiji pre tri dana na "La lušu". Nije bilo Ronalda, Mutinja, Koentraa, čak je promenio kompletnu startnu postavu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • maximus

    1. april 2015 | 00:22

    Da, ali bila je neka treca postava Portugala i utakmica nije imala ama bas nikakav rezultatski znacaj ....

  • Amančio

    2. april 2015 | 08:19

    Sramota

  • Braca

    1. april 2015 | 10:40

    Pa i ta treća postava kako je ti nazivaš predstavlja svoju zemlju.Da igraju i zonsku ligu da ne daju ni gol E to je zalosno

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA