ĐOKOVIĆ: Nemam mentalnu svežinu! Čak i na zagrevanju se nisam dobro osećao!

Najbolji srpski teniser priznao da se jedva izvukao i dodao da veliki broj mečeva od početka sezone sada uzima danak

  • 0

Teškom mukom, ali ipak zasluženo, najbolji svetski teniser Novak Đoković plasirao se u četvrtfinale turnira u Majamiju. Međutim, vrlo lako je moglo da se dogodi da Nole svoje učešće završi dosta ranije.

Aleksandar Dolgopolov je imao i set i brejk viška protiv prvog reketa sveta, ali se Đoković kao Feniks uzdigao i obezbedio meč sa Davidom Fererom.

- Bio je ovo loš dan. Igrao sam mnogo od početka sezone i ne osećam se toliko mentalno sveže na terenu, iako pokušavam. Sada se nisam osećao dobro, čak ni na zagrevanju, ali opet sam u četvrtfinalu. Lako je moglo da ode i na drugu stranu, ali zadovoljan sam što sam se izborio i to je ono što je pozitivno iz ovog meča - rekao je Đoković i dodao:

- Dan pauze definitivno će mi pomoći da se oporavim mentalno, pošto sam fizički u redu. Nadam se da ću igrati bolje protiv Ferera. Svestan sam da će biti velika bitka. Ne zovu ga bez razloga ''zid'', vraća mnogo loptica u teren i veoma je borben.

Foto: Tanjug/AP Foto: Tanjug/AP

Đoković svoj meč protiv Španca igra u četvrtak od 15.00 časova, a u prethodnih 18 mečeva čak 13 puta je trijumfovao u međusobnim duelima.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA