ISTINA ILI PRVOAPRILSKA ŠALA: Nedović objavio da se vraća u Zvezdu (FOTO)

Srpski košarkaš na svom Fejsbuk profilu objavio da će od sledeće sezone ponovo igrati na Malom Kalemegdanu

  • 11

Nemanja Nedović ponovo u Crvenoj zvezdi! Da je bilo koji dan srpski košarkaš obelodanio ovu vest, bila bi to senzacija. Međutim, s obzirom na to da je danas Međunarodni dan šale ovo informaciju treba uzeti sa velikom dozom rezerve.

Zvuči neverovatno da se Nedović od sledeće sezone vraća na Mali Kalemegdan pošto ima ugovor sa Valensijom na dve godine, uz opciju produženja na tri. Ipak, na njegovom zvaničnom Fejsbuk profilu pojavila se vest o povratku.

- Od sledeće sezone ponovo u Crvenoj Zvezdi. Ugovor je potpisan do kraja sezone 2015/16 - napisao je Nedović.

Ukoliko je u pitanju šala mnoga zvezdaška srca su za trenutak zadrhatala. Međutim, ukoliko je ova rečenica istinita Zvezda će naredne sezone imati paklen tim.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • M Dj

    1. april 2015 | 15:00

    Niti istina niti sala to je laž, crvena zvezda je zamrznuta a sa kim je on potpisao ugovor znaju samo on i covic (ako je uopšte potpisao).

  • Mag

    1. april 2015 | 15:06

    Zvezdu Telekom

  • Paklen tim

    1. april 2015 | 14:24

    Kako znate da ćemo imati paklen tim? Ja bi voleo,ali ko još zna da li će ostati Marjanović,Kalinić,Vilijams...Iskreno gledao sam Nedovića pre neki dan protiv Laborala...zadivio me je igrom.5 puta je bolji igrač od Vilijamsa i Dženkinsa a pri tom je naš,ne zauzima poziciju stranca.Igra savršeno.Ima prodor,asistencije..samo mu malo bolji šut za tri nedostaje.Ko ne veruje nek proveri,nek nađe neki snimak.Bilo bi perfketno da dođe a da ostane ovaj kostur tima.Mogli bi da idemo daleko dalje od ovoga sada.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA