Da li je meč Voždovac - OFK Beograd namešten?

Jedna poznata beogradska kladionica za samo 24 sata drastično je smanjila kvotu na pobedu domaćina * Zanimljivo, na poslednjih šest mečeva ova dva tima viđene su po tri pobede na obe strane

  • 26

Do meča između Voždovca i OFK Beograda ostalo je četiri dana, a na društvenim mrežama već su se pojavile brojne kontroverze vezane za ovaj duel Jelen Super lige.

Glavni razlog za navodne tvrdnje da je ovaj meč namešten jeste odluka jedne poznate beogradske kladionice da, za samo 24 sata, drastično smanji kvotu na pobedu domaćina sa 2.10 na 1.60, dok je ona za nerešen susret ostala ista (3.50).

Tragom informacije odlučili smo da se podsetimo istorije susreta ova dva beogradska kluba i došli do podatka da su na poslednjih šest mečeva viđene po tri pobede i jednih i drugih, s tim da su četiri meča završena rezultatom 1:0.

- Što se tiče utakmica iz našeg prvenstva, dosta toga je poznato. Pa se tako ishodi utakmica koje su bile blokirane veoma često ispostave kao tačne. Informacije dobijamo s raznih strana, a one su veoma različite - rekao je svojevremeno za Telegraf jedan od zaposlenih u kladionici.

Foto: Printskrin Foto: Printskrin

Upravo taj rezultat je viđen u njihovom prvom duelu u JSL 2005. godine kada su Romatičari slavili u gostima. Potom su usledila dva remija, da bi krenula serija naizmeničnih pobeda. OFK Beograd je jesenas trijumfovao golom Vukovića iz penala u 93. minutu.

Podsetimo, ova dva tima su se našla u grupi klubova na koje su pre par kola, takođe, padale kvote za manje od 24 sata. Isto tako, za OFK Beograd je prošle sezone bila vezana priča da će na njihovom gostovanju u Jagodini biti ''dvojka'', što se i dogodilo.

Foto: Printskrin Foto: Printskrin

- Došao sam u kladionicu da uplatim 200 dinara na mečeve Jelen Superlige, kao što to inače radim, ali su mi rekli da je uplata ograničena na 60 dinara zbog susreta između Jagodine i OFK Beograda, jer se sumnja da je namešteno. Odem u drugu, tamo izbačena iz upotreberekao nam je tada mladić sa inicijalima B.M.

Romantičari su trenutno šesti na tabeli sa 29 bodova, 10 više od mesta koje vodi u baraž i 11 od Voždovca koji je prvi iznad crte. Duel ovih timova je na programu u nedelju od 15.00 časova.

(Telegraf.rs)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Penezic iz OZNE osnivac zvezde

    1. april 2015 | 16:48

    Ljudi sve se zna, to je vec razradjeni sistem u kom su ucestvovali Spartak, Jagodina, Pazar, a sad se ukljucio i Vozdovac. Svima njima Ofk daje bodove, a oni ih posle vracaju zvezdi.

  • pera

    1. april 2015 | 14:35

    Ko pusti zvezdu dobija bodove od ofke

  • Marko89

    1. april 2015 | 15:49

    Namestena je cela liga a ne mec!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA