Vraćaju se dvojica miljenika Delija!

Zvezdin trener potvrdio je da će u Kaunasu igrati oporavljeni Markus Vilijams i Branko Lazić

  • 4

Trener košarkaša Crvene zvezde Dejan Radonjić rekao je da crveno-beli žele da odigraju još jedan dobar meč u Evroligi i zabeleže pobedu protiv Žalgirisa, bez obzira što utakmica nema rezultatski značaj.

- Očekuje nas poslednje gostovanje u Evroligi, Žalgiris ima pobedu više od nas, savladao nas je u Areni, u meču gde smo imali loš šut spolja. Protivnik je iskusan i kvalitetan, iako igramo bez opterećenja, idemo na pobedu - rekao je Radonjić na konferenciji za medije u dvorani Pionir.

Zvezdin trener dodao je da će u Kaunasu igrati oporavljeni Markus Vilijams i Branko Lazić.

- Markus je u konkurenciji za tim, dok će Laziću posle 40 dana pauze biti potrebno vreme. Pokušaćemo da ga vratimo na nivo pre povrede, njegova povreda je mogla da bude gora i nismo hteli da ga dodatno opterećujemo posle meča sa Cedevitom gde je zadobio udarac - rekao je Radonjić.

Foto: Tanjug/Oksana Toskić Foto: Tanjug/Oksana Toskić

Zvezda će za veoma kratko vreme preći oko 3.000 kilometara do utakmica sa Partizanom u plej-ofu ABA lige, ali Radonjića taj podatak previše ne zabrinajva.

- Dosta se priča o završnici ABA lige, imamo svoj raspored, mislim da to što ćemo putovati u Kaunas i Valjevo neće imati preveliki uticaj, put je težak, ali u tom smo ritmu cele sezone - poručio je Radonjić.

Radonjić je istakao da će ekipa biti posebno motivisana u Kaunasu jer igra protiv nekadašnjeg prvaka Evrope.

Utakmica 13. kola E grupe Top 16 faze Evrolige između Žalgirisa i Crvene zvezde igra se u petak u 18.45. sati.

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA