Zahavi stiskao Kompanijev polni organ - Belgijanac crveneo! (VIDEO)

Fudbaler Mančester sitija i reprezentativac Izraela imali vrlo zanimljiv duel tokom kvalifikacione utakmice koji je skupo koštao Belgijanca

  • 0

Reprezentativac Belgije Vensan Kompani zaradio je crveni karton tokom meča sa Izraelom u okviru kvalifikacija za Evropsko prvenstvo u Francuskoj - jer je branio svoju muškost!?

Naime, kapiten Sitija je u 66. minutu bio u duelu sa igračem Izraela Zahavijem, koji ga je sve vreme držao za polni organ pošto mu je prethodno oduzeo loptu.

Sudija je ocenio da je kapiten Belgijanaca ipak bio taj koji je primenio prekomernu silu prilikom duela, a ne Izraelac, pa je njemu pokazao drugi žuti karton, automatski i isklučenje zbog čega će pouzdani štoper propustiti naredni, ključni meč protiv lidera grupe Velsa.

Zanimljivo je da arbitar meča nije video, pa nije ni sankcionisao potez Zahavija, iako je izraelac nekoliko sekundi čvrsto stiskao protivnikov polni organ u borbi za loptu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA