Kada ste poslednji put čuli da je neki drugoligaš potrošio 17 miliona evra na pojačanja? (VIDEO)

RB Lajpcig, član Cvajte koji teško da će se domoći plasmana u Bundesligu izdvojio je neverovatan novac za pojačanja

  • 4

Član Cvajte RB Lajpcig koji je u vlasništvu kompanije Red Bul teško da će do kraja sezone izboriti plasman u Bundesligu, ali to ljude zadužene za ovaj ambiciozni projekat nije sputalo da nastave sa ulaganjem ogromnog novca kako bi se što pre domogli mesta u najjačoj nemačkoj ligi.

Zato su već sada počeli sa rekontrukcijom tima koji bi trebalo da sledeće sezone dominantno prođe kroz drugi rang u Nemačkoj i zato su odrešili kesu. Pre samo nekoliko dana su platili za jednog drugoligaša neverovatnih 8.000.000 evra Verderu kako bi dobili potpis Davija Zelkea, ali tu se ne zaustavljaju.

Prema tvrdnjama dobro upućenih novinara oni su dogovorili transfer novog brazilskog vunderkinda Malkoma iz Korintijansa za 9 miliona evra. Ovaj 18-godišnjak je najavljen kao novi Nejmar i standardni je član reprezentacije Brazila do 20 godina.

Međutim, ono što ipak ostavlja najjači utisak jeste novac koji su spremni da izdvoje po čemu se razliku od mnogih ne samo drugoligaša, već i prvoligaša u Evropi. Kada ste vi poslednji put čuli da je neki tim iz druge lige za samo nekoliko dana potrošio 17 miliona evra na transfere.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • M Dj

    2. april 2015 | 20:46

    A partizan i zvezda ne daju ni pola milona a pogotovo ne više od toga

  • Ogi

    3. april 2015 | 00:06

    Kad bi nasi klubovi imali tu kintu bili bi u LS bar dva kluba.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA