Milinković ne veruje u sve pobede Partizana do kraja sezone! (VIDEO)

- Svestan sam da je Partizan došao na samo dva boda viška. Ne plašim se neuspeha i očekujem reakciju igrača - rekao je trener crno-belih pred debi na klupi Partizana protiv Radničkog iz kragujevca

  • 5

Debi novog šefa struke Partizana Zorana Milinkovića zakazan je za subotu protiv Radničkog iz Kragujevca, koji gostuje u Humskoj.

Trener Milinković je pred ovaj meč istakao da se još upoznaje sa ekipom, ali da veruje u pobedu.

- Za nas vrlo važna utakmica bez obzira na probleme koje ima Radnički. Nismo mnogo proveli zajedno, ali znamo očekivanja navijača. Danas ćemo odraditi detaljne analize protivnika.

- Oslonićemo se na neke stare stvari, jer su fudbaleri tek na početku sa novim trenerom. Osim Andrije Živkovića koji ima parne kartone, svi su tu - rekao je Milinković uz konstataciju da je dobijenu utakmicu unapred najteže dobiti.

Trener crno-belih ne veruje da će njegovi igrači slaviti u svim mečevima do kraja prvenstva.

- Nemoguće je dobiti sve utakmice do kraja. Ne znam zašto nerešena utakmica znači katastrofu. Poslednjih godina stečen je takav utisak - rekao je Milinković.

Kao i njegov prethodnik na klupi Partizana Marko Nikolić, ni Milinković nije želeo da otkriva sastav dan pre meča.

- Sastava ćemo ostaviti za početak meča, jer ponavljam nismo dugo zajedno. Tokom dana ćemo videti šta i kako. Što se tiče golmana tu puno poverenje imam u Radišu Ilića. Uz dogovor, on će odlučiti ko će među stative - rekao je Milinković i za kraj dodao:

- Svestan sam da je Partizan došao na samo dva boda viška. Ne plašim se neuspeha i očekujem reakciju igrača - zaključio je trener crno-belih.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • grobar do koske

    3. april 2015 | 12:13

    Verovao ili ne, nije ni bitno, posto se FIFA PITA i odlucila je da ISECE POSLEDNJE ZAOSTALE KRAKE TURCIZMA U SRBIJI !!! .!. XXAAXXAA .!. Partizan-MIT ili cudo-jedini ponos i najveci brend Srbije !!!

  • Taske

    3. april 2015 | 12:14

    Naravno da ne verujes kad ste prodali titulu i ove godine...

  • rasa-prvi

    3. april 2015 | 12:58

    Lukac Bandalovski,Volkov,Balazic,Cirkovic,B.Ilic Drincic,Babovic,Ninkovic Zivkovic,Grbic.4-4-2

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA