Da li je ovo je najurnebesnija frizura ikada viđena na fudbalskom terenu? (FOTO) (VIDEO)

Brazilski fudbaler Ratinjo privukao je veliku pažnju zbog svog imidža na utakmici brazilskog kupa između Reme i Atletiko Paranensea

  • 0

Brazilski fudbaler Ratinho napravio je frizuru tako da mu glava podseća na klasičnu fudbalsku loptu. Njegov imidž izazvao je veliku pažnju medija na utakmici u kojoj je nastupio za Remu protiv Atletiko Parenensea.

Intrigantne frizure nisu ništa neobično u savremenom fudbalu, ali Brazilac Ratinjo je urnebesne frizure podigao na potpuno novi nivo, a za to mu je sasvim sigurno bilo potrebno puno napora i vremena.

Vezista Rema imao je obrijane linije na kratko ošišanoj kosi, koje su se spajale u pentagone poput onih kakve vidimo na klasičnim fudbalskim loptama.

Brazilski 35-godišnjak je privukao mnogo pažnje tokom utakmice, a kamera je zbog njegove frizure stavila akcenat na veterana, koga su tokom prvog poluvremena u nekoliko navrata i grubo faulirali.

Printskrin: Youtube/FootballManiaChannel Printskrin: Youtube/FootballManiaChannel
Printskrin: Youtube/FootballManiaChannel Printskrin: Youtube/FootballManiaChannel

Inače, utakmica je završena rezultatom 1:1, ali je ona bila u drugom planu pored ovakve frizure. Pogledajte i sami zašto.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA