JSL: Može li Zvezda da uradi ono što Partizan nije nikada?

Aktuelni šampion u okviru 21. kola JSL gostuje u Novom Pazaru, dok su crno-beli apsolutni favoriti protiv Radničkog iz Kragujevca

  • 22

Utakmicama 21. kola nastavlja se Jelen Super liga, a svakako najzanimljiviji meč biće onaj u Novom Pazaru gde domaćem timu gostuje šampion Crvena zvezda. Zvezda, koja će pokušati da nastavi dobar niz protiv tima koji nikada na svom terenu, u okviru prvenstvenih mečeva, nije izgubio od Partizana.

Meč će biti odigran bez prisustva publike što su i jedni i drugi okarakterisali kao veliki hendikep. Podsetimo, Pazarci služe kaznu zbog nemilih scena na meču sa crno-belima kada su tadašnjeg trenera Partizana pogodili topovskim udarom.

Ovako su Delije uz baklje i zastave ispratili fudbalere u Novi Pazar! (VIDEO) (FOTO)

- Očekuje nas jako bitna i teška utakmica. U Novom Pazaru ćemo igrati bez navijača, što je za nas veliki hendikep. Cilj je da odigramo najbolje u sezoni i vratimo se sa pobedom. Neće biti lako, igraćemo kao i protiv ostalih ekipa i pokušaćemo da ih napadnemo na njihovom terenu - rekao je trener Zvezde Nenad Lalatović na konferenciji za novinare.

Foto: crvenazvezdafk.com Foto: crvenazvezdafk.com

Crveno-beli samo u aprilu 2012. godine nisu uspeli da trijumfuju protiv Pazaraca, dok su na prethodnih pet mečeva upisali isto toliko pobeda uz gol razliku 14:2. Kvota na pobedu Zvezde iznosi 1.25, remi se plaća 5.00, dok na pobedu Novog Pazara kladionice daju kvotu 12.00.

Promena trenera došla je neočekivano u taboru Partizana koji će protiv fenjeraša Radničkog iz Kragujevca pokušati da se vrati na pobednički kolosek. Crno-beli su apsolutni favoriti, a na klupi vicešampiona debitovaće Zoran Milinković.

- Oslonićemo se na neke stare stvari, jer su fudbaleri tek na početku sa novim trenerom. Osim Andrije Živkovića koji ima parne kartone, svi su tu – rekao je Milinković uz konstataciju da je dobijenu utakmicu unapred najteže dobiti.

Foto: partizan.rs Foto: partizan.rs

Kragujevčani su rado viđen protivnik za crno-bele, jer su na poslednjih osam utakmica postigli samo jedan gol. I to prošle sezone kada su poraženi u Humskoj sa 5:1. Priliku da iz ugrozi sa klupe će čekati Savo Kovačević koji je, igrajući za Proleter, već pogađao mrežu Partizana.

Veliku pažnju privući će i meč Voždovac - OFK Beograd zbog toga što su se u javnosti pojavile informacije da je meč namešten, a kvota je sa 2.10 pala na 1.35. Čukarički će protiv Donjeg Srema pokušati da očuva treće mesto koje juri Vojvodina gostovanjem u Subotici.

Parovi 21. kola:

Spartak - Vojvodina 14.00

Borac - Mladost 15.30

Donji Srem - Čukarički 15.30

Napredak - Jagodina 15.30

Novi Pazar - Crvena zvezda 15.30

Rad - radnički Niš 15.30

Voždovac - OFK Beograd 15.30

Partizan - Radnički KG 18.00

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • 7-1 svako svoju komsinicu siluje

    4. april 2015 | 11:02

    Da samo je razlika Partizan igra pred punim tribinama a zvezda stalno pred praznim u tome je i razlika. Al danas kiksaju sigurno

  • 1989

    4. april 2015 | 11:33

    Zvezda vec 70 godina jeste nesto sto partizan nece biti nikada..... Crvena zvezda je klub iz Beograda i Srbije!!!

  • Simon

    4. april 2015 | 10:24

    Može li Zvezda bar jednom da igra pred oublukom u Novom Pazaru

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA