OVO NISMO DUGO VIDELI: Pogodio je svih 15 parova na tiketu i dobio 1.500 evra! (FOTO)

Bivši napadač Partizana Andrija Delibašić podelio je na Tviteru fotografiju dobitnog tiketa koji je odigrao njegov drug Dejan Ognjanović

  • 10

Dugo nismo imali neki ludački dobitni tiket sa ogromnom svotom novca, ali čekanje se u neku ruku isplatilo. Mnogi kladioničari će verujemo žaliti zašto oni nisu na mestu ovog srećnika koji je osvojio veliki novac, ali moraće mnogo bolje da se potrude.

Dejan Ognjanović koji ima nadimak Oluja odigrao je tiket sa neverovatnih 15 parova i pogodio sve. On se kladio na fudbalske utakmice i to da će na svakom meču pasti po jedan pogodak u prvom poluvremenu, a iako kvote nisu prevelike, zaista bi trebalo imati hrabrosti i proceniti da će na svih 15 duela biti barem po jedan gol u prvih 45 minuta.

Zbog svoje hrabrosti, ali i znanja bio je i nagrađen, pa je na uložena dva evra dobio 1.192, ali na svu tu sumu kada se dodao i bonus, ovaj srećnik je stavio nešto više od 1.500 evra u svoj džep.

Interesantna stvar jeste da je fotografiju dobitnog tiketa sa svojim pratiocima na Tviteru podelio bivši napadač Partizana i reprezentacije Crne Gore Andrija Delibašić, pa je možda baš on bio talija ovom momku.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Tomo

    4. april 2015 | 22:53

    Pa i Dejan Ognjanović je bio igrač Partizana. A njemu svaka čast!

  • Bojana

    4. april 2015 | 23:20

    Mnogo su vece kvote u Crnoj Gori, kod nas bi dobio oko 200 eura za ovoj tiket. Za ove utakmice su kvote od1,3 do 1,4

  • Jaomao

    5. april 2015 | 00:39

    Jel ovo onaj Delibašić što mu Zemunci bili menažderi?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA