Sindrom Suares u Meksiku: Arango zario zube protivniku u rame!

Jedan od najboljih venecuelanskih fudbalera svih vremena nesportski je želeo da se obračuna sa protivnikom i poslužio se "prljavim" potezom koji je "proslavio" slavnog Urugvajca

  • 0

Otkako je Luis Suares na Mundijalu postao vlasnik najčuvenijeg ugriza u fudbalu, njegov trenutak ludila sve češće kopiraju i drugi igrači. Poslednji koji se usudio da napadne rivala zubima je iskusni Venecuelanac Huan Arango (34), nekadašnji golgeter Borusije iz Mehengladbaha, sada uzdanica meksičke Tihuane.

Arango je tokom "zapaljivog" duela protiv Montereja, završenim porazom njegovog tima rezultatom 4:3, ujeo za rame protivničkog fudbalera Hesusa Zavelu! Venecuelanac je zubima ščepao za dres igrača Montereja, ali je tom prilikom izgleda zahvatio i onaj mesnati deo svog rivala.

Uzalud se Zavela upinjao da sudiju ubedi da ga je Aeango ugrizao pokazujući mu otiske zuba na ramenu, ali arbitar nije reagovao, jer nije ni video taj trenutak. Ipak, moguće je da će fudbaler koji je odigrao 121 utakmicu za reprezentaciju Venecuele retroaktivno biti kažnjen na osnovu TV snimka.

Inače, Arango je na ovom meču postigao fenomenalan gol iz slobodnog udarca.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA