ZBOG OVOGA VOLIMO NBA: Dve trojke Klivlenda sa pola terena, Džejmsov tripl-dabl (VIDEO)

Kajri Irving i Džej Ar Smit imali su noć za pamćenje, u pobedi Klivlenda nad Čikagom 99:94

  • 5

S obzorom na dve neverovatne trojke sa pola terena, nije ni čudo što su košarkaši Klivlenda pobedili Čikago rezultatom 99:94, u derbiju Centralne konferencije NBA lige.

Kajri Irving i Džej Ar Smit, pored Lebrona Džejmsa, bili su najzaslužniji za ovu pobedu kavalirsa, a upravo su njih dvojica bili tvorci pomenutih trojki. Irving je zabeležio 27 poena, a trojku, kojoj se i sam smejao, je ubacio u finišu prve deonice. Do kraja su ostale samo dve sekunde, ali mu je to bilo dovoljno da upiše tri poena.

Osim tog šuta, Kajri je imao i jednu neverovatnu trojku u drugom poluvremenu kada je iz ćoška bio efikasan. Na semaforu je stajalo 1.1 sekudni pre kraja, ispred sebe je imao dvojicu defanzivaca, napravio je dribling, šutnio i pogodio.

- Dugo sam u ovom poslu, ali nikada nisam video takva tri šuta na jednom meču - rekao je trener Klivlenda Dejvid Blat.

Četvrtinu kasnije Smit je ponovio nešto slično. Dobio je loptu od Džejmsa, ušao korak na protivničku polovinu, izvio se i ''pocepao'' mrežicu Čikaga. Ukupno je zabeležio 24 poena. Četiri manje od njega, a sedam od Irvinga, ubacio je Džejms. Međutim, svoj ''nedostatak'' nadomestio je sa 12 asistencija i 10 skokova.

Njegov učinak nije nešto posebno impresionirao Joakima Nou koji je u poslednjoj deonici ušao u verbalni duel sa lebronom i svašta mu rekao. Nije smeo, jer je Francuz ubacio samo šest poena. Najefikasniji je bio Danlivi sa 24 poena, Bruks je ubacio 17, Batler 16, a Mirotić i Gasol 12.

Rezultati:

Oklahoma - Hjuston 112:115

Klivlend - Čikago 99:94

Indijana - Majami 112:89

San Antonio - Golden Stejt 107:92

Njujork - Filadelfija 101:91

Sakramento - Juta 95:101

LA Lejkersi - LA Klipersi 78:106

(Telegraf.rs)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA