Odigrao samo 296 minuta za Real, a Junajted mu daje 13 miliona po sezoni!

Crveni đavoli ne žale novac da u svoje redove na leto dovedi Nemca Samija Kediru koji je ove sezone odigrao samo jedan čitav meč za Madriđane

  • 0

Reprezentativac Nemačke Sami Kadira na leto napušta madridski Real, a Mančester junajted je spreman da od njega načini jednog od najplaćenijih svetskih fudbalera.

Defanzivnom vezisti ističe četvorogodišnji ugovor koji šampion Evrope ne želi da produži. Nije ni čudo, s obzirom na to da je Kedira odigrao samo 296 minuta ove sezone. jeste da je imao problema sa povredama, ali nije preterano igrao ni kada se oporavio.

To ne smeta Luju van Galu i njegovom Junajtedu da se uključe u trku sa Šalkeom, Čelsijem i Arsenlaom i ponude Kediri oko 275.000 eura nedeljno, odnosno nešto više od 13 miliona godišnje.

Kedira ove sezone nije bio strelac za Madriđane, a samo je protiv Sevilje odigrao svih 90 minuta. Protiv Kordobe 64, a protiv Atletika 46. Sve ostalo je zanemarljivo i ne prelazi cifru od 19 minuta po meču.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA