Nema Gugla ni Jutjuba, ali se Milijaš snalazi da prati Zvezdu!

Bivši kapiten crveno-belih koristi alternativne načine da bi pratio partije crveno-belih

  • 0

Nekadašnji kapiten Crvene zvezde Nenad Milijaš postaje ljubimac navijača kineskog drugoligaša Hebeia, pogotovo jer je i ovog vikenda bio strelac u remiju ekipe koja se bori za gornji deo tabele.

Milijaš je definitivno promenio mišljenje o životu profesionalnog fudbalera u istočnim zemljama.

- Ovo zvuči kao fraza, ali da sam znao da je ovako u Kini verovatno bih mnogo ranije došao. Sećate se one moje izjave sa priprema u Sloveniji da moja glava nije za daleki Istok. Ali evo uspeo sam da je "namestim". Verovatno da ni ovog puta ne bih gledao u pravcu Kine da nije usledio poziv Radomira Antića. Tom čoveku mnogo dugujem, pozvao me je, a ja sam pristao - rekao je Milijašza "Mozzart Sport".

Bivši kapiten crveno-belih mora na alternativne načine da prati partije bivšeg kluba.

- Ovde ne mogu da otvorim Gugl i Jutjub. Ne mogu da gledam utakmice Zvezde, čekam da mi instaliraju naše programe. Mada u smeštaju imam kanal gde fudbal "prži" 24 sata. Baš sad gledam kako su igrali Kordoba i Atletiko. To je bilo pre dva dana, ali za mene su to novi detalji - poručio je Nenad Milijaš.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA