Zašto je bezbednjak FSS ulazio u svlačionice Voždovca i OFK Beograda?

Zbog sumnji u regularnost meča na Voždovcu Fudbalski savez Srbije je sa posebnom pažnjom ispratio utakmicu u kojoj su gosti, na iznenađenje mnogih, odneli pobedu

  • 5

Utakmica minulog kola Superlige između Voždovca i OFK Beograda završena pobedom gostiju 2:0, zaintrigirala je fudbalsku čaršiju i pre nego što je odigrana, zbog sumnji da je meč navodno dogovoren. Zbog tih najava Fudbalski savez Srbije je po specijalnoj dužnosti poslao na Voždovac Milivoja Mirkova, oficira za integritet i komesara za bezbednost našeg Saveza.

- Bio sam pre početka utakmice u svlačionicama Voždovca i „romantičara”. Upozorio sam ih a je meč pod nadzorom FSS i rekao da igraju u znaku fer pleja. I igrali su -  rekao je Mirkov za Sport.

Mirkov kaže da tokom meča nije primetio nijednu neobičnost koja bi izazvala sumnju u poštenje igrača.

- Sve je bilo regularno. Utakmica je bila borbena i neizvesna. Igralo se krajnje srčano. Domaći su imali 3-4 kolosalne prilike, ali se istakao golman OFK Beograda.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Laza dr. Lazarević

    7. april 2015 | 12:36

    Naravno da je "regularno", OFK-a uzela 3 boda na Voždovcu jer sledeće kolo mora da ih da Franjinim dragovoljcima!

  • Pip

    7. april 2015 | 12:55

    Da nije mozda duh Arkanov prosao svlacionicom???

  • ludost

    7. april 2015 | 13:45

    Sve je bilo u skladu fer pleja, ono što se dogovori, to se i ispoštuje. Kakva je ovo sprdnja od lige. Sreća pa ni ekipe iz Lihtenštajna "pošteno" ne možemo da dobijemo, pa se ne brukamo po Evropi.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA