Napadnuti Mirosavljev možda neće ići na Olimpijadu! (VIDEO)

U napadu Mirosavljev zadobio povredu pršljena zbog čega neće moći da trenira. Protiv napadača Nedvidek Dalibora, sledi tužba

  • 7

Zbog povreda koje mu je danas naneo komšija Dalibor Nedvidek (53) dok je u dvorištu ispred zgrade snimao svoju ćerkicu kako uči da vozi bicikl, naš strelac Nemanja Mirosavljev (42)možda neće putovati na Olimpijadu u Londonu.

Brutalno napadnutom olimpijacu u streljaštvu ukazana je pomoć u Urgentnom centru, gde mu je stavljena medicinska kragna.

- Odmah sam otišao u Urgentni centar. gde su mi stavili medicinsku kragnu jer mi je povredio pršljen sa kojim već duže vreme imam probleme. Zbog toga, naravno, neću moći da treniram neko vreme, a sutra će mi na pregledu reći šta će dalje biti - rekao je Mirosavljev.

Siledžija je pretio olimpijcu, govoreći mu da se dere ispod njegovog prozora, vređao ga, optuživao, a potom ga je i dva puta napao pesnicama, i to pred decom. Pribrani Mirosavljev sve je zabeležio kamerom sa namerom da komšiju osujeti u pokušaju da se fizički obračunaju.

- Ti to snimaš da me uhapse? Jesi li namestio to sa ovim tvojim pe*erima? Da, sa tim žutim pe*erima. Jesi li pripremio sa svojim političarima šta ćeš da mi radiš? Sa tim tvojim političarima što stoje iza tebe, olimpijca. Ugasi to pa da se popi**amo kao ljudi. Kazao si: "Dođi da te vidim, pa ajde sad da te vidim - rekao je između ostalog izbezumljeni Nedvidek, dodajući  i pretnju da će ubiti Mirosavljeva.

Nakon vikanja krenuo je u napad, objašnjava Nemanja Mirosavljev.

- Prvo me je udario rukom u glavu, zbog čega i nosim kragnu, a onda nogom u stomak i još jednom u glavu.  On očigledno nije normalan kad se ne libi da u sred bela dana napadne čoveka sa decom - rekao je on i dodao da sa ovim komšijom ima probleme već duže vreme.

Nosilac bronze sa Svetskog prvenstva 2010. u Minhenu i zlatne medalje na Mediteranskim igrama 2007. u Bariju, demantovao je da je član Demokratske stranke i najavio da će podneti tužbu za napad.

- On teroriše sve, a komšije su zabrinute jer se u dvorištu zgrade igra mnogo dece - naglasio je Mirosavljev.

Dalibor je zaposlen u muzeju Vojvodine, kao kustos za numizmatiku. Zvanje kustosa dobio je 1998. godine, a rođen je 1959. godine.

(Telegraf.rs/Izvor:Alo)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Maki

    6. april 2012 | 21:40

    U zatvor sa matorim poremećenim huliganom!

  • LOGOS

    5. april 2012 | 22:13

    Lepse je sa kulturom… Kulturni radnik, Dalibor Nedvidek je gospodin koji je zaposlen u Muzeju Vojvodine (www.muzejvojvodine.org.rs) na Odseku numizmatike, radi kao muzejski savetnik, arheolog, što znaci da za njegovu platu svi uplacujemo u budzet, pa i gospodin Nemanja Mirosavljev… Ono sto je problematicno u ovom slucaju je to da je D.N. sve ovo uradio u prisustvu maloletne cerke N.Mirosavljeva, tako da je nelogicno da covek koji radi u ustanovi poput Muzeja, ne razmislja o razvoju dece koja ce za neku godinu takodje biti poreski obveznici i njemu i njemu slicnima obezbedjivati plate… Nije vazno da li ce tad na vlast biti “Zuti”, “Crveni”, “Zeleni” i ko ce upravljati Muzejom, deca su bitna… Drzava Srbija je potpisnik mnogih Konvencija… Naravno nas gradjane interesuje da li je pri zaposljavanju u Muzej Vojvodine potrebno lekarsko uverenje ili je dovoljno biti dobar komesar, patriota… Za ucesce na Olimpijadi treba ispuniti predvidjene uslove tako da N.Mirosavljevu ne zavisi od “Zutih”, ali ono sto je sigurno Nemanja je pokazao da je covek… Ocigledno je da KULTURNI RADNIK Dalibor Nedvidek ima problema i sa komsilukom Gospodo zasto se svrstavate na jednu ili drugu stranu, zasto ne pokusate da Daliboru ukazete gresku, zasto se Nemanji ne oda priznanje na dostojanstvenom drzanju,ipak cerka mu je prvi put sela na bicikl (razmislite o njenom dozivljaju te voznje), verujem da nije ni primetila sta se oko nje dogadja … Razmislite da li bi zeleli takvog komsiju… Obradovao bih se kad bi znao da su Nemanja I Dalibor samo hteli da daju doprinos izbornoj kampanji,a mi se upecali

  • zoki

    5. april 2012 | 22:03

    Dajte ceo snimak, kako da komentarisem od pola na dalje?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA