On je već osvojio titulu: NBA as velikog srca poklonio auto samohranoj majci (VIDEO)

or

  • 3

Najbolji košarkaš Oklahome ove sezone Rasel Vestbruk iznenadio je jednu samohranu majku dvoje dece i poklonio joj potpuno novi automobil KIA Sorento, upravo onaj koji je dobio kao najbolji igrač "ol-star" utakmice u Njujorku.

Iako se radi o vrlo skupocenom poklonu, eksplozivni plejmejker Tandera je odmah postao svestan da će nekom drugom biti mnogo potrebniji nego njemu, pa je u saradnji sa socijalnom službom u Oklahomi pronašao Kerstin Gonzales i darovao joj četvorotočkaša.  

Bio je to pravi izbor, jer je Kerstin zaposlena majka koja brine o dva svoja dečaka i automobil joj je došao kao poručen, kako bi bez žurbe stizala od posla do vrtića, svojih prijatelja, prodavnice...

- Ona toliko naporno radi kako bi izdržavala porodicu... Kada vidite nekog da se toliko bori i žrtvuje i uvek pronalazi način da ide kroz svakodnevicu i brine o deci, onda ne možete ništa drugo nego da joj pomognete - rekao je Vestbruk.

As velikog srca nije samo poklonio kola Kerstin, već joj je uplatio zdrastveno osiguranje za čitavu godinu, a obavezao se i da pokrije ostale slične troškove.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA