JUVENTUS SE IGRA SA RIVALIMA: Tri gola u Firenci za finale Kupa (VIDEO)

Aktuelni šampion Italije anulirao poraz kod kuće i zasluženo obezbedio priliku da ove sezone osvoji duplu krunu

  • 1

Neka se drugi ne naljute, ali Juventus je prevazišao italijanski fudbal! Iako su na svom terenu izgubili od Fjorentine sa 2:1, to im nije bila prepreka u revanš meču polufinala Kupa poštoi su u Firenci demolirali domaćina sa 3:0 i obezbedili borbu za duplu krunu.

Mohamed Salah je u prvom meču igrao simultanku sa odbranom Juventusa, ali je u revanšu u potpunosti zaustavljen. A kada ne igra Salah tada ni Viola nije na nivou. Juve je poveo u 21. minutu golom Aleksandra Matrija, bivšeg igrača Fjorentine, a Pererira je u 44. minutu jasno dao do znanja da će Neroazuri lako izaći na kraj sa domaćinom.

Torino ''gori'' jer se i ona vraća u Juventus (FOTO)

Viola jeste postigla gol sredinom prvog poluvremena, ali je on poništen zbog ofsajda. Konačan rezultat postavio je Bonući u 69. minutu kada je po treći put matiran Neto.

Sredinom drugog dela viđene su i varnice na terenu kada je došlo do gurkanja fudbalera posle čega su Markizio i Rodrigez kažnjeni sa žutim kartonima.

Igrao se 88. minutu kada je Alvaro Morata dobio crveni karton i pre vremena završio utakmicu, ali to se nije odrazilo na konačan rezultat. Crnogorski štoper Stefan Savić igrao je svih 90 minuta za domaćina, dok je Nenad Tomović dobio priliku od 83. minuta.

Juventus će u finalu čekati boljeg iz duela Napoli - Lacio. prvi meč je završen 1:1, a revanš je na programu u sredu u Napulju.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA