Savić sa jednim debitantom napada vaterpoliste Rusije!

Selektor srpskih vaterpolista objavio spisak igrača na koje računa za meč sa Rusima u Kruševcu

  • 0

Selektor vaterpolo reprezentacije Srbije Dejan Savić odredio je sastav za utakmicu protiv Rusije u Kruševcu, u poslednjem kolu B grupe Svetske lige. Srpski vaterpolisti ulaze u taj duel rasterećeni pošto su osigurali učešće na završnom turniru i ubedljivo vode u grupi s maksimalnim učinkom.

Savić je odlučio da Rusima suprotstavi sledeći sastav: G.Pijetlović, B.Mitrović (golmani), Gocić, Filipović, Mandić, S.Mitrović, Stojanović, Chuk, Aleksić, Rađen, Ranđelović, Jakšić, Nikić i Manojlović.

- Okupićemo se u ponedeljak na treningu u Beogradu posle kojeg idemo Kruševac. Uveče je još jedan trening i dan kasnije utakmica. U timu neće biti Prlainovića i Duška Pijetlovića koji su umorni od velikog broja mečeva, a pozvali smo prvi put Ognjena Stojanovića - rekao je Savić.

Njegovi izabranici prethodno su pobedili Španiju u Nišu (9:1) i Madridu (15:9), Nemačku u Hamburgu (19:10) i Kragujevcu (14:8) i Rusiju u Astrahanju (17:8). Srbija je branilac trofeja Svetske lige, ali ovogodišnje takmičenja ima poseban značaj pošto će pobednik izboriti direktan plasman na Olimpijske igre u Rio de Žaneiru 2016.

Utakmica između vaterpolista Srbije i Rusije igra se u Kruševcu 14. aprila. Završni turnir Svetske lige biće održan od 23. do 28. juna u italijanskom gradu Bergamu.

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA